Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2020 23:00 - Денят на влизане на прокуратурата в президентството на 9 юли 2020 г.,съвпадащ странно по дата с преврата на 9 юли 518 г. срещу Българския император АнастасийI
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5165 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 12.07.2020 13:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Удивително съвпадение! Днес е паметен трагичен ден от Новоепохалната история на съвременната цивилизация – 1502 години от преврата на 9/10 юли 518 г. срещу Българския император Анастасий I, с който започва Първото Византийско робство на България (518 – 681) и чието удивително съвпадение с днешния ден на влизане на прокуратурата в Президентството на 9 юли 2020 г ще обясним в този постинг.

–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

В нощта на 9 срещу 10 юли 518 година сл. Хр. в първосвещения храм Безистена на имперския дворец в столицата на Римската империя, шефът на въоръжената охрана на Флавий Анастасий I – Флавий Юстин, извършва въоръжен преврат и изгаря жив императора в огъня на храма, като установява кървава диктатура на военна хунта.
С този злодейски акт започва официалният т. нар. "разпад на Римската империя" след началото на VI в.

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=cLRTpPb_eeA&list=PLa5-aFdApZnJAjC8Uw_1niEWPAiZNpWKY&autoplay=1&loop=1 

image


С помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

изнасяме истината за тези трагични събития и процеси:

ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ с народа на=с народа на Гристош (Христос) и Богиня Диана 

ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ с народа на=с народа на Исуш от Трагия и Богиня Диана 

Исус от Тракия и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

През 518 година сл. Хр. тъй наречената от фалшификаторите на Българската история  "Римска империя", и която никога не е съществувала в реалния и правния свят,  е  всъщност Свещената Българска Империя, и е фундаментът, надстройката и цялото построение на Световната история, като е установена от Българските Богове в Тракия през 33 г. сл. Хр. и е изградена до 518 г над целия свят от първородният новоепохален син на Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена – Павел.

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дулои и е истинският "митологичен" Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е още и всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, той е още и Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Столицата на Свещената Българска Империя е първопрестолният Божи град и постоянно местообитание на Боговете ни в сърцето на Сътворенческия Земен Рай Тракия  – Ямбол, засекретен чрез Свещеният шифър като Олямб, Олимб, Олимп.
Първосвещеният храм и имперски дворец в столицата на Свещената Българска (Римска) Империя е Безистенът в центъра на Ямбол – първосътворенческият светилищен комплекс и Божия експериментална и развойна база на планетата Земя, постоянен стационарен Команден център на Време – пространствения континиум. 

Император на Свещената Българска Империя през 518 година е Кан и Цар Флавий Анастасий I – син на Кан и Цар Ирник (303 – 453), внук на Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и правнук на Боговете ни Исус и Мария Магдалена.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Представяме ви документи по тези трагични и драматични събития, които променят хода на историческите процеси и спират развитието на човешката цивилизация, (по – точно я въвеждат в сценария, проектиран и програмиран Свише!) и които документи сме разсекретили вече в наши тематични постинги, като правиме веднага корекции в същността на тия събития, които корекции са фундаментални и разкриват чудовищните лъжи и фалшификации на световната история, извършени от потомците на тия превратаджии, които от него време до сега са на власт на различни висши позиции из народите и държавите в целия свят, а в последно време са завладели управлението и всички властови политически, полицейски, военни и финансово – икономически лостове на всички държави.

– Публикуваме почти пълния обем на постинга 

9 /10 юли 2017 г –– 1499 години от убийството на Българския Първожрец и Император Анастасий I и началото на първото византийско робство на България (518 – 681)
http://bezistena.blog.bg/history/2017/07/09/9-10-iuli-2017-g-1499-godini-ot-ubiistvoto-na-bylgarskiia-py.1556052

В нощта на 9 срещу 10 юли 518 г. сл. Хр. началникът на императорската охрана Флавий Юстин с отряд съзаклятници юдео – византийски килъри, убива братовчед си Флавий Анастасий I, Първожрец и Император на Свещената Българска империя и извършва въоръжен кървав преврат, като узурпира императорския трон и застава начело на военната българо – юдейска византийска хунта от изродени династи от Дуло,като започва яростно поголовно геноцидно изтребление на свещеното родословие на Българския Първожрец и Император и на 50 жречески рода от Дуло от праведни и святи генетични потомци на Исус и Мария Магдалена и до девето, десето и т.н. колена и техните верни последователи.
 
Това злодейско епохално адово престъпление, извършено в Първосвещения Божи храм и Сътворенческо светилище и Императорски дворец Безистена в Ямбол, е началният акт и етап на последвали страховити трагични събития и процеси на разтуряне и унищожение на Метрополията на Свещената Българска империя – Ямбол, Тракия, България, след което превратаджиите – хунтаджии, планово и настъпателно във всички посоки на Европа, Азия и Африка започват да поробват територии и племена били дотогава изконни имперски провинции на Свещената Българска империя под нейното пряко жреческо и административно управление, закрила и юрисдикция, живяли по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира и със свръхестествени феноменни практики, и да унищожават феноменното ѝ строително богатство и уникални паметници на културата – свръхсекретни тайни на съвременната човешка цивилизация, които Боговете ни Демиурзи сега ни дават чрез каналите на висшата комуникационна информационна технология – окултната, както и по всички други традиционни информационни канали, а ние разсекретяваме тия документи и ги легализираме с помощта на Свещеният шифър.
 
Този акт и процеси са представени векове по – късно от хронистите на хунтата, (която хунта се появява тогава за пръв път в реалния и в правния мир под името Византия) установила се трайно върху земите и народите на Свещената Световна Българска империя, като процеси на "разпадане на Римската империя под ударите на нахлуващи от Изток и Азия варварски племена на Балканите и в Европа"
Наистина има нахлуване на варварски племена на Балканите и в Европа, но тези племена са дошлите в средата на I хил. пр. Хр. в земите на Мала Азия и по островите на Балканския полуостров (които земи тогава са изконни Български земи) данайски=юдейски африкански племена, приети и подслонени великодушно от съжаление от Българите, и които по – късно изродени българо – юдейски династи от рода Дуло използват за наемна войска при преврата през 518 г. и поробването на България.
От тези варварски диви и безкултурни данайски=юдейски племена (които са изродената племенна подгрупа на бившето тракийско племе евреи, читавата племенна подгрупа на евреите са израелтяните) са гърците. 

РАЗПАДАНЕ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ на=
на Кан (Жреци) и Заре (Царе) на Богиня Диана Матара Мария и Бог Иса 

image

Sacred empire=Бог Иса от Дракия (Тракия) и Мария

С този акт и злодейски геноцидни престъпления започва дълбоко и старателно скриваното от фалшификаторите на Българската и световната история първо византийско робство на България от 518 до 681 година, поради което през 19 век е съчинена от българо – юдеите Иречек и изчадието адово и родопредател Васил Златарски и чудовищната фалшификация, че Българите са диво чаргарско азиатско тюрко – монголско – иранско безкултурно племе, нахлули на Балканите и през средата на 7 век и през 681 година завзели от Византия сегашните земи на България, за да не се усетим че сме Сътворенческите стопани на България и Тракия – Същинският Земен Рай, че сме тука от Сътворението на Земята и сме феноменните генетични деца и потомци на Боговете Демиурзи, и като такива сме не само наследствени стопани и господари на земите си и на целия свят, но сме и Божествени човеци приносители на феноменните Божии гени и сме свръхфеномени и непобедими и вечни!   
 
ДА НЕ СЕ УСЕТИМ че сме от=че сме от Исус и Мат Диана  – от Боговете Демиурзи 

БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Мадара – 

да сте чували случайно категоричната статистика, че по нашите земи в България са откривани и се откриват най – многобройни и безбройни идолни статуетки на Великата Богиня Майка, който феномен историците – фалшификатори и анти – българи неглажират панически и гузно като признак за дълбоко религиозно суеверие и безкултурие на древните обитатели на земите ни, и за още по – голяма гаранция, че няма да се усетим, че сме потомците на тази истинска Богиня, ни внушават "научно" че ние Българите нямаме нищо общо с тия сътворенчески местни хора, защото сме били диви и тъпи азиатски навлеци по тия земи от 7 век насам  

НИЕ СМЕ СТОПАНИТЕ на земите на=на земите на Исус и Богиня Мат Диана

СЪТВОРЕНИЕ НА ЗЕМЯТА от =от Исуз и Богиня Матара Диана   

СВРЪХФЕНОМЕНИ от=от Бох Иса и Богиня Мария

Вие сте свидетели какво голямо криене и чудене и маене пада от фалшификаторите на Българската история за тия времена, за които постоянно излизат изтървани от цензурата и неманипулирани документи и информация от различни автори за трайното  присъствие на Българите още от началото на 1, 2, 3, 4 и 5 век по сегашните ни земи (за трайното ни присъствие от Сътворение изнасяме постоянни документи в нашите 1550 статии) и как официалните ни историци – всички под егидата на анти – българи византиолози и мекерета предатели и агенти на заговорниците срещу Българите, мълчат и дума не обелват вече повече от 25 години за лавината и потопа на безбройните документи и разкрития от нас – независимите Български изследователи – аматьори историци, но родолюбиви Българи, за удивителното и чутовно цивилизационно и културно величие на Българите по нашите земи и по целия свят!  
 
БЕЗБРОЙНИ ДОКУМЕНТИ от=от Кан (Жреци) на Бог Иза и Богивя Матара Диана

Свещената Българска империя е фалшифицирана на книга, както и с чудовищни мащабни разрушителни опустошения на свръхтехнологичната ѝ феноменна архитектурно – строителна материална база, както и с кражби на материалните ѝ произведения на изкуството и с перманентна тотална цензура връз писмените ѝ документи и паметници, като Римска империя с познатата ни от съвременната история персонажни и географски параметри и на 100 % измислени исторически събития.  
 
ТОТАЛНА ПЕРМАНЕНТА ЦЕНЗУРА връз=връз Царе от Дуло на Иза и Богиня Матара Диана   
 
... Ще разберем кой е истинският император Анастасий I и къде е мястото му в Именника на Българските Канове и Царе, как така Император няма да има поне десетина свои генетични потомци, ами ще избира наследника си от чужди хора.
Ще се удивим на свръхтъпия алогизъм как така "могъщата" Римска/Византийска империя ще строи отбранителна стена само на няколко десетки километра от столицата си – ега си империята, рамкирала владенията си на няколко стотин квадратни километра край столицата си (за справка вижте съвременната световна империя на злото/на доброто – САЩ, изградила защитните си отбранителни системи на десетки хиляди километра от столицата си и метрополията ѝ във повече от 200 военни бази по целия свят!), и ще потърсм засекретената информация за истинския Анастасий в църковните архиви... 
  

За да ви подготвим за тази информация ви предлагаме фундаменталните ни статии по темата:

Скритата генеалогия на християнството – антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло, управляващи всички съвременни държави 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

Общият Български генезис на византийците – привилегированите феноменни династи – аристократи от Дуло и на мистичните френски крале Меровинги. Част 3  
http://bezistena.blog.bg/history/2016/02/26/obshtiiat-bylgarski-genezis-na-vizantiicite-privilegirovanit.1433268

Припомняме ви, че през 2018 година на 9/10 юли се навършиха точно кръглите 1500 години от този чудовищен злодейски акт, а по принцип на такива кръгли годишнини на такива фатално важни събития, трябва да се случват глобални епични драматични събития от значение за цялото човечество, обаче знаем още и че официалната календарна хронология има разминаване или грешка с истинската годишна хронология в рамките на ± 4 години!
 

–––––––  

край на копипейста от постинга и ви предлагаме пасаж от друг свързан тематично постинг

Синът, внукът и правнукът на Исус и Мария Магдалена ни разкриват тайната на Именника на Българските канове и картата на Българската империя, владяла целия свят

http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/03/sinyt-vnukyt-i-pravnukyt-na-isus-i-mariia-magdalena-ni-razkr.1570572

...Свещената Българска империя от 33 г до 518 г е създадена от Кан и Цар или Канас  Авитохол (33 г – 333 г), от неговия син Кан и Цар или Канас Ирник  (303 – 453), който е и Кан и Цар Атила, и синът на  Атила, който засега първоначално ви представяме само като анонимния Ган (Кан, Жрец) на Богиня Матара и Исуз от Тракия (453 – 518).     

Кан и Цар Авитохол е Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена (33 – 333), който е и всички т.нар. "Римски императори " от Нерон до Диоклециан.
Титлата му Кан означава Жрец, свръхестествен Божи потомък и служител сред Българите на Земята. 
Комбинацията от свръхестесвената феноменна жреческа духовна титла Кан и административната управленческа титла Цар дава висшия императорски титул Кайсер, Кесар.   

КАН И ЦАР=КАНЦАР=КАЦАР ± Н (кодировъчен назал)=КАЦАР=Касар=Кесар=Кайсер – Император    

Другата му регистрирана титла Канас, Канес, Княз – указва Божествения му произход от Господ Бог Отец Исус :    

КАНАС=КАНЕС=КНЯЗ=КАН СА=КАН ЕС=КЯН З=Кан (Жрец) на/от Иса     ––

подкрепен с толкова мистериозната и дъвкана титла Канас Ювиги  – 
 
КАНАС ЮВИГИ=КАН ИСА ВИЮГ=КАН ВИЮГ ИСА=Кан (Жрец) на Бог Иса 

Синът на Павел и внук на Исус и Мария Магдалена – Кан Ирник от Именника на Българските Канове е толкова фалшифицираният и мразен и охулван от перманентните заговорници срещу Българите – Кан Атила (303 – 453) живял точно на половината на годините (150) на баща си Павел и преминал в небесно светейшо служение при него и при баба си Мария Магдалена и Дядо си Исус като Свети Николай Чудотоворец, Свети Патрик, Санта Никалъс, имплантиран в Българския фолклор като Дядо Мраз

– справка с парола "безистена и Атила" , " безистена и Свети Никола" и конкретно поста: 

Централният архив Акаши в Ямбол разсекрети поредната тайна на Св. Николай Чудотворец (Кан Ирник,Кан Атила), който троши и лепи Душите да звънят.

http://bezistena.blog.bg/history/2017/04/18/centralniiat-arhiv-akashi-v-iambol-razsekreti-porednata-tain.1522605 

Още по – дълбоко зашифрован и засекретен е синът на Кан и Цар /Император Атила, който е разчленен на три отделни регистрирани в Именника независими исторически личности –  Български Канове, чиито имена и характеристики в документа са съответно   

1.Гостун, наместникът бидейки, 2 години.  Родът му Ерми, а годината му докс твирем.   

2.Курт 60 години държа.  Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.   

3.Безмер 3 години.  А родът на този Дуло, а годината му шегор вечем.     

Ето пълната сборна характеристика от титулните жречески индекси на пра – внукът на Исус и Мария Магдалена :     

ГОСТУН + КУРТ + БЕЗМЕР= 
Ган (Кан, Жрец) на Богиня Матара и Кристоз=
Ган (Кан, Жрец) на Богиня Матара и Исуз от Тракия   

Фриволните тълкувания от непосветените изследователи на странните и звучащи по ориенталско – тюркски съпридружителни индексни термини като докс твирем и шегор вечем въобще не са месеци или години на възшествие и на управление както ги представят, а са херметична словесна атрибутика и документация, която отново показва по друг интердисциплинарен кодировъчен анаграмен канал Божествения жречески произход и статут на сина на Кан Атила, който е внук на Кан Павел и пра – внук на Исус и Мария Магдалена :   

ДОКС ТВИРЕМ=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара Диана    

ДОКС ТВИРЕМ=Бог Иса от Дракия/Тракия и Мария   

ДОКС ТВИРЕМ=Бог Иса Дракона и Мария – 
 
тази анаграмна разшифровка указва хералдическия херметичен животински рептилски символ от Древно – Българския календар на Българския жречески род Дуло, състоящ се от 12 синонима на Змия и Змей, който е най – древният езически митологичен животински символ на Българските Богове Демиурзи, преминал в сакрална династична символика на Техните генетични потомци – Българите от Техния род Дуло: 

image


ШЕГОР ВЕЧЕМ=Ган (Кан,Жрец) на Бог Ешуш и Мария    

ШЕГОР ВЕЧЕМ=ШЕГОР ВЕТШЕМ=Ган (Кан,Жрец) на Ешуш и Богиня Матара     

Нека сега да съберем фиксираните от хрониката на Именника години на управление на разчленения син на Кан Атила и потърсим местото му и в официалните екзотерични, и в езотеричните кодирани хроники и документи и известните исторически личности от него време:     

Гостун    2 години 
Курт     60 години   +
Безмер  3 години  
–––––––––––––––   
Гостун + Курт + Безмер=65 години      

Този документ ни указва, че синът на Кан Ирник/Кан Атила е управлявал 65 години, започвайки от 453 година – годината на смъртта (възшествието в Божия свят) на Кан Атила и приключвайки по някаква причина владетелския си период през 518 година.       

Нека направим справка за новопоявилият се сега чрез нас в публичното пространство син на Атила, който е внук на Авитохол и правнук на Исус и Мария Магдалена, из познатите ни хронологически исторически документи за Българите по това време – 518 година. 

Правим справка и се ровим из официална история на Българите, ама колкото и да ровим из официалните документи, спорез тях по това време Българите нямат още никаква работа на Балканите и Тракия и както ги описват византийските хронисти и византиолозите, които са нашите най – върли врагове и душмани, и които поради тази причина би следвало най – много да лъжат за нас и крият нашата история, но по чиито "верни и правдиви" документи абсолютно и абсурдно нелогично, е съставена официалната Българска история до сега, би следвало по това време в началото на 6 век дивите и безкултурни Българи – чаргари да пасат конете си из дивите степи на Азия, да ядат сурово месо и се размножават яздейки конете си, да произнасят все още нечленоразделни животински звуци на маймуно подобни примати като кривокраки и нискочели космати монголоиди, да разбойничат като скитащи бандити из другите племена, да живеят в землянки със скотовете и да гледат по звездите от дупките на юртите си и учат висшата астрология и астрономия по тях, с изумителните познания по които са познати по него време по целия свят... , и други официални абсурдни оксиморонни идиотски характеристики за Българите, с които ни обучаваха и продължават да ни обучават вече век и половина от Освобождението ни досега юдео – ционистът Иречек и агентът му Васил Златарски и цялата им анти – българска официална историческа школа, която властва и до сега в БАН и официалната историческа наука в България!      

Тъй ни будалкаха досега юдео – византийските изродени българи, от които е управленческата аристокрация на византийците, които тотално крадяха историята ни и си я преписваха и ни пробутваха на нас абсурдни фалшификати, обаче ние отдавна вече въобще не им вярваме на нищо и само ползваме техните фалшиви исторически документи за да извличаме от тях с помощта на Свещения шифър и под  диктовка на самите участници от тогавашните драматични събития – нашите пресвяти и премъдри феноменни Предци, от  тогава до сега реални и рационални действащи светии, необходимата ни имплантирана в тях информация за Българите.   

И ето какво драматично и възлово събитие откриваме не за този период, ами точно за тази конкретна възлова година:    

През 518 година вечерта на 9 срещу 10 юли византийският император Флавий Анастасий I – смел и силен могъщ войн и владетел, мъжага и боец и въобще не му пукащ от страшните врагове на Византия и от нищо друго, взел че по време на разразилата се силна буря навън не само се напикал от страх в двореца, и не само се посрал от страх, ами взел че направо и умрял от страх, за срам на гордата и могъща византийска Божествена имперска династия Флавии!    
Викал, пискал цяла нощ от страх и ужас и напикан и насран, обаче началникът на личната му гвардия и охрана и негов братовчед Флавий Юстин, който по длъжностна характеристика на работното му място бил длъжен да стои и бди непрестанно ден и нощ край него с гвардейците си и да му се притичва на помощ само като кимне с глава и като кихне дори, нея страшна нощ що тъй Юстин и петдесетте гвардейци не били чули и не разбрали нищо! 

Умрял от страх най – позорно насраният император, и нали щото според официалните документи и версия на историците византиолозите си нямал никакви наследници – чудна работа за този прочут велик византийски император, мъжкар и красавец и задължително отличен познавач на жените и всички техни екстри, висшата от които е детераждането, как тъй не си е направил няколко дузини наследници за мъжко удоволствие и наследствено неотменимо династично задължение за продължение на рода – наистина много не само чудна, ами направо не за вярване работа, и поради тази причина Флавий Юстин, който за несправяне с основната му задача на личен бодигард на императора би следвало веднага да бъде съден и линчуван от имперския съд, пък точно напротив официалната логика, той си рекъл на другия ден след погребението на Анастасий I, я що не взема аз да стана император – и взел че станал император като Флавий Юстин I .
    
Невероятно и абсолютно неправдоподобно звучи цялата история с посрания и умрял от страх византийски император Анастасий, нали? 

Че то сега примерно в САЩ при тези страшни урагани и апокалипсиси (през 2017 г.) по същата тази свръхакадемична историческа византийска логика Тръмп трябваше няколко пъти да се е наакал и да е умрял от шубе! 
  
ДА УМРЕ ОТ ШУБЕ без=без Богиня Матара Диана и Ешуа  

Тръмп трябваше няколко пъти да се е наакал и да е умрял от шубе, колкото и огнената му съпруга Мелани да се е натискала в него в леглото без нощница, пък точно обратно на това той не криеше въобще, че тия природни страхотии и енергии са се отразили положително на мачовските му брачни задължения за продължение на президентската династия, пък и още повече се дуе и пъне срещу руснаците и сев. корейците и не престава да праща нови войски и техника на Балканите и най – много и най – специални в България и най – много в американските бази около Ямбол –– 

image

което е уникален тактически и стратегически прецедент, какъвто няма никъде другаде по света, от струпване на няколко възлови бази на САЩ около едно нищо и никакво градче, като Тръмп се прави, че ние не знаем (въпреки че знае отлично,че ние знаем!) защо идват американците в България, в Безмер, в Ново село и в секретното поделение в Кабиле  – всички все на по няколко километра (както и малко по – далечната база в Айтос) от Ямбол и Командният център на Време – пространствения континиум на планетата ни – Безистена, и светилищния енергиен център на света Кабиле!          

Абсолютно невероятно и абсолютно неправдоподобно и  смехотворно звучи цялата история с посрания и умрял от страх император Анастасий I, която ви разказахме като   гротесков филм на ужасите и не ни прилича като сериозни историци с претенции за първоинстанционна институция, обаче това е абсолютната официална версия за смъртта на Анатасий I и възкачването на трона на Юстин I, с която прикриват злодейския преврат, официална версия записана черно на бяло и преподавана и документирана в официалната история на Византия и на света, като византийските историци само са спестили позорящата ги измислица за попикаване и посиране на уж техния император !     
В редица наши публикации обаче ние сме ви разкрили каква е истината за смъртта на император Анастасий I, както и че той не е никакъв византийски император, защото до този момент никаква Византия не е същестувала в правния и в реалния свят, а той е праведен и свят Първожрец Кан и Цар – Кайсер, Кесар – Император, на Свещената Българска  империя, и като тъкъв задължително е Българин от жреческата Българска династия Дуло от феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена през първосвещената златна родова генеалогия на техния син Павел и внука им Атила!   

На 9 вечерта срещу 10 юли 518 година началникът на личната му гвардейска охрана Флавий Юстин заедно със съзаклятници и килъри от изродените българо – юдейски династични издънки на Дуло, убива братовчед си Флавий Анастасий и извършва кървав въоръжен преврат, започвайки преследването и геноцидното изтребление до 99 коляно на праведните си и святи родственици от Дуло, като с този акт и злодейски събития и процеси установява военната диктатура на юдео – византийската хунта, с което започва адовото  съществуване на най – мерзкото на света въобще формирование и институция Византия, и дълбоко и старателно укриваното до сега първо византийско робство над Българите и България (518 – 681) !       

След направената документа справка установихме, че през  518 година, както и през близките околни години, единственото и най – възлово драматично епохално събитие по изконните Български земи в сегашна България, е убийството на Българския император Анастасий I, който е от рода Флавии и е точно търсеният от нас мистериозен и разчленен Български Кан и Цар – Император ГОСТУН + КУРТ + БЕЗМЕР, който разсекретихме като Кан (Жрец) на Богиня Матара и Исуз от Тракия или Кан (Жрец) на Богиня Диана Мария и Кристоз, и който управлявал България от първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол от 453 до 518 година точно 65 години!     

Хронологията и истинността на Именникът на Българските Канове и Царе, който е свръхсекретният досега най –  древен официален новоепохален документ за скритата    Българска история, са безапелационни точни и категорични:     

Тримата мистериозни Български владетели Гостун, Курт и Безмер са Император ГОСТУН + КУРТ + БЕЗМЕР, който е Кан (Жрец) на Богиня Матара и Исуз от Тракия, и който управлявал България от първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол от 453 до 518 година точно 65 години и е познат под официалното историческо име и фалшифициран исторически образ и персонаж като византийския император Анастасий I.    

ТРИМА МИСТЕРИОЗНИ ВЛАДЕТЕЛИ от/на=ВЛАДЕТЕЛИ от/на Исуз и Диана Матара Мария 

image

Ще ви покажем едно уникално топографско топонимно послание – свръхсекретен документ, който е съставен от имената на "тримата" разконспирирани Канове Гостун, Курт и Безмер, които са дадени в анаграмен режим за имена на три първосвещени висши сакрални светилищни обекта около Ямбол, които са построени в географско раположение в абсолютно правия свързващ ги енергиен лъч!
 
Първият светилищен обект е голяма могилна пирамидална изкуствена конструкция в северната част на село Кабиле с име Таушан тепе (ТЕПЕ=Богиня Диана – светилище), около което възниква селището на Ямболските жреци, обслужващи и опериращи на светилищния комплекс Зайчи връх,носещ същото име Таушан тепе, като с това свещено име е кръстено и първото име на село Кабиле – Таушан тепе.

ТЕПЕ=ТЕ ПЕ=Диана Богиня=Богиня Диана – 
изкуствено мегалитно пирамидално скално светилище от могилен тип
  
Тепето (могилата) Таушан е още и Таусан и разсекретена ни указва: 
 
ТАУШАН=ТАУСАН=Диана и Иса  
 
Вторият светилищен комплекс и обект от нашия топографски документ е Курт Кая – невисок скалист хълм на половин километър западно от Ямбол, където през 20 век възникват лозята и вилната зона на града. 
В западната му най – висока част има зикуратен скален мегалитен светилищен комплекс – Курт Кая, по което име е кръстен целия хълм.

ЗИКУРАТ=ИЗУ ТРАК=Иза от Тракия - 
мултифункционални енергийни светилищни комплекси, стъпаловидни пирамиди, строени от Жреците - Българи на Исус от Тракия по целия свят 

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 

Официалното обяснение на името на зикуратната пирамида Курт Кая е Вълча скала, от курт – вълк и от кая – скала, преполагаем турцизъм. 
 
ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана –
удивителен свещен свръхсекретен Български жречески лингва сейф за съхранение на сакралната Българска родова история и памет с характерно ориенталско звучене, легендаризиран за оцеляване и преодоляване на цензурата като турски думи и изрази

Ние знаем доказано от нашите статии, че името и формулировката кая не се дава на каква да е случайна скала, а само на възлови изкуствено построени скални светилищни скали и комплекси, какъвто е култовият светилищен комплекс Дар Кая на река Тунджа преди напускането ѝ на Българската територия и преминаването ѝ през Турция, и от който идва името на Райската земя ––  Дар Кая = Дракая – Дракия – Тракия, и за затриването на който каскаден светилищен комплекс черно – психотрониците на заговорниците срещу Българите под егидата на колегата ни инж.– но "хидро инженер" №1 на България – Ахмет Доган, драпат от 30 – ина години да го потопят под водите на проектиран абсолютно немотивиран и безполезен за България язовир.

В случая топонимът Курт Кая е секретния сейф за името на мистериозен Български Жрец/Кан Курт  
   
КУРТ КАЯ=КУРТ КАЯ + Н (кодировъчен назал)=КУРТ КАЯН=КАН КУРТ=Кан Курт

На 3 – 4 километра югозападна посока по енергийния лъч е и светилищният комплекс от няколко могили една до друга сега в източния край/начало на село Безмер с авиобазата на САЩ, определяна сега от самите американци като най – важната стратегическа база на САЩ в Европа и света – ако не знаехме защо, щяхме да запитаме защо ли?  
 
Комбинацията от така подредените три светилищни комплекса и топонимните им индексации дава точно заложената в Именника информация за "тримата Канове" Гостун, Курт и Безмер:  

ТАУШАН + КУРТ КАЯ + БЕЗМЕР=
КАЯ ШТАН КУРТ БЕЗМЕР=
КАСТАН КУРТ БЕЗМЕР=
Костун Курт Безмер=
Гостун Курт Безмер – 

трима нарочени за отделни Канове, които обаче разсекретихме като десинкретизирания и разчленен на три образ на Кана/Жрец на Богиня Матара и Исуз от Тракия, или Кана/Жрец на Богиня Диана Мария и Кристоз, когото разконспирирахме като Българския Кан и Цар Император и Великомъченик Анастасий I, изгорен жив след жестоки мъчения от родственикът му Флавий Юстин в огъня на опожарения Първожречески светилищен комплекс, храм и дворец Безистена в Ямбол и от него момент преминал веднага в светейши режим като Свети Флавий Анастасий във висш светейши триумвират до сега с баща си Свети Атила и дядо си Свети Павел.

image

С Първожреца и император Анастасий е убита и неговата дъщеря и първожрица на храма Безистен – дяконеса Стефания – Великомъченица Света Стефания, хвърлена жива в огъня след жестоки мъчения от вилнеещите килъри – превратаджии да издаде къде е най – големия ѝ брат и първороден син на Императора, законният наследник на императорския трон. 

ТАУШАН + КУРТ КАЯ + БЕЗМЕР=
КАЯ  ШТАН  КУРТ  БЕЗМЕР=
КАСТАН  КУРТ  БЕЗМЕР=
Гостун Курт Безмер=
Костун Курт Безмер=
Кан (Жрица) на Богиня Мадара и Кристоз=
Кан (Жрица) на Богиня Мадара и Исуз от Тракия

Припомняме ви коя е Великомъченица Света Стефания, прототипът на първия християнски великомъченик Свети Стефан:

Конспиративният образ на Свети Стефан, който е дъщерята на Българския император Анастасий Първи и сестра на Кловис Меровинг, изгоряла жива във Безистена http://bezistena.blog.bg/history/2019/12/27/konspirativniiat-obraz-na-sveti-stefan-koito-e-dyshteriata-n.1689165


Ето и епохалната тайна на новоепохалния светейши триумвират:

СВЕТЕЙШИ ТРИУМВИРАТ=ТРИУМВИРАТ на Богиня Диана и Исуш 

СВЕТЕЙШИ ТРИУМВИРАТ=ТРИУМВИРАТ от ВЕСИШТЕНА=
ТРИУМВИРАТ от Безистена  

СВЕТЕЙШИ ТРИУМВИРАТ=Друиди на Бог Исуш и Богиня Матара 
 
СВЕТЕЙШИ ТРИУМВИРАТ=Друиди Светии на Ешуа и Богиня Матара – 

феноменен свещен новоепохален триумвират от синът Павел, внукът Атила и правнукът Анастасий на Исус и Мария Магдалена, който триумвират създаде и управляваше Свещената Българска империя до 518 година в режим на феноменни жреци на Земята, и които са друга Българска новоепохална Света Троица (след първосвещената новоепохална Света Троица на Българите от трите новоехохални деца Света Синтия, Свети Павел и Свети Петър), а след 518 година вече като свръхестествени Светии в режим стелт продължават да управляват и движат Империята и света според долната карта и документите от разсекретеното име на Свещената Българска империя : 
 
image


СВЕЩЕНА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ на=на Българи Кан (Жреци) от Сина на Бог Исуш и Богиня Матара  – 
световна империя на Българските жреци от генеалогията на Първожреца Павел, синът на Исус и Мария Магдалена

SACRED BULGARIAN IMPERIA на=на Българи от Бог Иса от Тракия и Мария

SACRED BULGARIAN IMPERIA на=на Българи Кан (Жреци) от Рода на Бог Иса и Мария


Сакралната херметична етимология на официалния жречески индекс на  Анастасий I  е:  

АНАСТАСИЙ=ТАЙАН ИСАС=Диана и Исус

АНАСТАСИЙ=ТАЙАН ИСАС=Дионисис 

Първородният син на Първожреца и император Анастасий, който е продължител на първосвещената  златна линия на Божия жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена, е цел № 1 за унищожение от килърите на Юстин след убийството на баща им Анастасий, но верни на императора посветени от жреческата му свита под егидата на Светейши отряд на прадядо му Свети Павел и дядо му Свети Николай Чудотворец (който е Кан Атила) го спасяват от преследвачите му и забягват в политическо изгнание на Запад в сегашните земи на Франция/Francorum, които по него време са изконна провинция на Свещената Българска империя, където веднага създават прословутото дълбоко скривано до сега феноменно кралство със свръх естествени духовни и материални постижения на мистериозните Меровинги, Първожрец и Цар на което става спасеният син на Анастасий – Кловис Меровинг.

МЕРОВИНГ=ВОГИН МЕР=Богиня Мария – Богиня Мария Магдалена

КЛОВИС МЕРОВИНГ=Кан (Жрец) на Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Мария  

КЛОВИС МЕРОВИНГ=Болг (Българин) Кан (Жрец) на Бог Иса и Мария  
 
МИСТЕРИОЗНИ МЕРОВИНГИ=Ган (Кан , Жреци) от Исуз и Богиня Матара Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

В днешния паметен и трагичен ден за Българския род,

ПАМЕТЕН И ТРАГИЧЕН ДЕН за рода на=за рода на Богиня Мат Диана и Ешуа от Трагия,

от Горе ни изпратиха информация за разразилата се свирепа завоевателно – поробителска експанзия на юдео – византийската хунта на Юстин I из бившите провинции на Свещената Българска Империя, тръгвайки от България на Балканите.

Като прочетете следващата  статия, която е съставена според официалните (фалшифицираните) исторически извори, у търсещите скритата ни история Българи ще се въздигне резонно чувство на законна гордост от поредното регистрирано участие на Б/българите във възлови световни събития, обаче...  

http://hiddentruth.site/535г-прабългарите-превземат-рим/?fbclid=IwAR16TsTJxRMelga34ioF___2sGnACcieTQIuvc-iBNfBDhFS-ycq5WetXlU
535 година ПРАБЪЛГАРИТЕ ПРЕВЗЕМАТ РИМ

...обаче ще охладим радостта и гордостта ви, защото подобно събитие наистина се е състояло, но истината за същността му и какво в действителност се е случило тогава, е коренно различна!

–– цитираме пасажи от публикацията, че 

"... През 535 г. Византия се опитва да си върне Запада, най-вече Апенините. Император Юстиниан успява с помощ от българите..
Най – смайващото е, че Б/българите влизат в Италия от Африка и стигат до Рим.
Прабългарите обсаждат Рим и го превземат през 535 г. като част от византийската войска на император Юстиниан Велики (527 – 565) с техен стар враг – готите. 
Хрониките разказват, че заедно с тях са се биели и славяни. Това обяснява защо после Аспарух лесно прави с тях обща държава."  
 

Тази историческа информация, обеснявана така от официалните историци, всъщност ни съобщава за един от нашественическите завоевателни походи на юдео – византийците след военния преврат и завземането на властта на Свещената Българска империя (СБИ) в България от Юстин и изродените българо – юдео – византийски кланове на Дуло, който поход е военна кампания насочена към западните провинции на СБИ и водена за пречупване на съпротивата на праведните и читави династи от Дуло, останали без единно централно жреческо – имперско ръководство и връзка с първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена в Ямбол – Метрополията на Свещената Българска Империя.

Т. нар. "прабългари" в войската на военната византийска хунта са наемници от поробени провинции на СБИ в Африка, предали за пари на византийците род и вяра, които сега титуловаме като "мекерета", и поставили се в услуга на превратаджиите, за които статията разсъждава правилно, че те са наемници, защото "като мъдър управник Юстиниан решава, че е по-добре да им плаща, за да помагат на войските му, вместо да трепери от набезите им".

ХУНТА=Хан (Кан, Жреци) от Диана

ВОЕННА ВИЗАНТИЙСКА ХУНТА=ХУНТА от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана

НАЕМНИЦИ=НАЕМНИТСИ от рода на=от рода на Ма (Майка) Диана и Иса

МЕКЕРЕТА=Кан (Жреци) от Матара

С основната роля на тези наемни български войски, (затова ги пишем като Б/българи – изродени и предали рода си българи с малка буква б, за разлика от истинските Българи,за които винаги пишем с главна Б) е покорена бившата Българска имперска провинция, разположена на територията на сегашна Италия и Рим.   
Разсекретеното родово досие на Юстиниан, наследил превратаджията Юстин I, който е бил  роден в градчето Тауризиум, документира категорично неговия българо – юдейски династичен генезис, какъвто е и Юстин:

ЮСТИН=Иса и Диана

ЮСТИН=ЮТН ИС=Юдеин от Иса

ЮСТИНИАН=ИСУ ТИАНА=Иса и Диана

ЮСТИНИАН=ЮТИНН ИСА=Юдеин от Иса

ТАУРИЗИУМ=Иза и Матара 

И една техническа хронологическа подробност относно коя година сме сега, като цитираме пасаж от по – горе от постинга ни от 2017 , че "догодина – 2018 година, на 9/10 юли се навършват точно кръглите 1500 години от този чудовищен злодейски акт, а по принцип на такива кръгли годишнини на такива фатално важни събития, се случват глобални епични драматични събития от значение за цялото човечество!" 

Нашият екип отбеляза през 2018 година кръглата годишнина от 1500 години от трагичните събития в Ямбол на 9/10 юли 518 година, като знаехме, че съвременният календар на човечеството варира в рамките на ± 4 години от действителния календар и хронологията на времето на историческите събития не съвпадат с истинските години.

В нета и в официалните документи има много информация по тази тема, като официалното обяснение на разминаването с 4 години в двете посоки на съвременния календар е йезуитски наивно и абсурдно и пълно с противоречия и алогизми, но наложено за историческа научна истина.

Кога е въведено разделението преди и след Новата ера?
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/koga-e-vyvedeno-razdelenieto-predi-i-sled-novata-era-1527254


От тази статия ще изведем само два документа – за инкарнацията и за автора на новото летоброене Дионисий Късия.

Инкарнация или въплъщение е израз от теологията, религиозно-философска доктрина, постулираща зачеването и раждането на разумно същество (най-често човек), което е материално проявление на трансцендентно същество или сила.
С други думи това е чудотворният акт, при който Свещеният дух приема човешки образ. Християнството, индуизмът, будизъмът и кабала са най-известните традиции, ползващи тази идея, в контекста на своите верски системи.

Като се запознаете с руския вариант на инкарнацията във Википедия –https://ru.wikipedia.org/wiki/Воплощение
ще ви се изясни съвсем, че става въпрос точно за аватарното превъплащение, инкарнация, аватарното проявление на Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиургът преди 2000 години пред Българите в Тракия като Христос, което документира и сакралният превод на термина инкарнация!

ИНКАРНАЦИЯ=ИНКАРНАТСИЯ=Иса от Тракия 

В много документи се споменава и то много подробно, че ученият, на който римският папа възложил през 525 година да направи точните изчисления кога е роден Исус Христос и да положи началото на новоепохалното летоброене, е римски абат роден от Скития, обаче не се казва и се мълчи, че този абат е българин от самоуправляващ се римски град – муниципиума Доросторум – сегашна Силистра, изконен и тогава, и сега Български град с Българско население!

Официалните документи крият от нас важната информация, обаче ние знаем как да ги четем, за да извлечем интересуващата ни секретна информация!

СКИТИЯ=Кан (Жреци) на Иса и Диана 

МУНИЦИПИУМ=МУНИТСИПИУМ=
Иса и Богиня Диана МаМа=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

ДОРОСТОРУМ=Ариани от Иса и Матара Диана

ДОРОСТОРУМ=Друиди (Жреци) от Иса и Мария 

Защо се премълчава този толкова важен и фундаментален за съвременната човешка цивилизация и история научен и административен акт?
Ами да не се вдига много шум и се дава излишен повод за възгордяване на Българите от този факт, че на Б/българин е възложена тази уникална и сложна задача, и още повече да не се подтикват Български независими изследователи да ровят в тази не много изяснена и чиста тематика и си задават въпросите и се чудят и маят, абе как така от безброй велики умове на древния свят на феноменната Римска империя, изведнъж папата ще възложи тази не само фундаментална и важна, ами съвсем свръхсекретна и конфиденциална мисия, на един обикновен абат/поп и то Б/българин от Българските земи, по които тогава според официалните документи не би трябвало до има никакви Българи, още повече такива учени и знаещи, защото по него време Българите са били уж диви и безкултурни азиатски монголоидни чаргарски племена – каква ти култура и наука у тези диваци?
Ей колко много други велики и културни народи – гръцки, еврейски, готски, латини, келтски, и т. нат. има!  
И какво всъщност е направил този абат, като знаем вече категорично, че всичко, което съвременната история, преминала през църковно – инквизиционната редакция и цензура, твърди и ни поднася за светата истина, винаги е тотална фалшификация и манипулация!

–– официално:

Дионисий Малкия или Ниския
 (около 470 г. – около 544 г.) е римски абат, скит по произход, основоположник на летоброенето, използващо като база рождението на Христос, или началото на новата ера. 
Dionysius Exiguus или Денис Нисък (* c.470, † 540) е бил по рождение Skythe и е живял от около 500 г. като монах и приятел на Кассиодор/Cassiodor в Рим. 
Там той превежда гръцки патристични писания на латински. Той стана известен чрез колекцията от решения на съвета и папските декретали, като изключителен компутус и основател на християнската ера.

По поръчение на римския папа папа Йоан I през 525 година съставя пасхалните таблици. Отказвайки се от дотогавашното летоброене, започващо от първата година на управлението на жестокия гонител на християните – римския император Диоклециан, Дионисий предлага нова система за отчитане на годините. 
При нея той изхожда от схващането, че Исус е започнал да проповядва, когато е бил на около 30 години и че разпятието му е било в навечерието на юдейската Пасха по време на управлението на император Тиберий.
Използвайки вече съществуващата методика за изчисляване на датата на Пасха с помощта на слънчевия и лунния календар, той установява, че възкресението на  Христос се е състояло на 25 март 31 година – отчитана от неговото Рождество. През 8 – 9 век летоброенето, въведено от Дионсиий Малки, ведно с нарастващото влияние на Средновековната Католическа църква се разпространява в страните от Западна Европа и заедно с неговите пасхалните таблици постепенно получава повсеместно приложение.
Дионсий Ниския е известен и като събирател на църковно-правни документи (до Халкедонския събор през 451 година), в това число и на христологически документи, по – рано неизвестни на Запад: «Послания к армянам о вере» Прокла Константинополски и «Двенадцати анафематизмов» на Кирил Александрийски

––––––––––––––––––

Какво всъщност е поръчал римският папа на Б/българина Дионисиус и какво е смятал и съставял българският църковен служител, преминал на служба при римския папа? 

Първо през 525 година – годината, когато абатът Дионисиус приключва тази важна задача, са минали едва 7 години от воръжения кървав метеж и преврат на българо – юдео – византийците, водени от Флавий Юстин I.
Римският папа бил поставил тази задача на преминалия към Юстин I родопредател Дионисиус няколко години по – рано през 520 година : сиреч в разгара и вихъра на преследванията и екзекуциите на тоталния геноцид и разправата, които извършва Юстин над праведните и читави Български династи от Дуло и милионите им верни последователи и защитници.
Абсурд е в тези страховити баталии и кървави престъпления, извършвани от византийците връз свещения Български народ от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, някакъв папа в Рим, който още не е преминал във владение на византийците, (Рим пада пред византийците официално в 535 година), да възлага на Дионисиус, който е епископ на Доросторум – сиреч новоназначен от главатаря на хунтата шеф на византийската полиция, преследваща праведните династи от Дуло и последователите им, да се занимава с такива възвишени човеколюбиви дейности като обследване на живота на Господ Бог Исус, който проповядва Любов, Братство и Мир между човеците!  
Приказки за наивници и доверчиви балъци, каквито ни правят вече векове Българите и хората по света учените историци, които са ударният дезинформационен отряд на българо – юдео – византийските превратаджии, управляващи света задкулисно и вече открито от 1500 години!

Ние вече знаем отлично какво е представлявало късното християнство, установено през 6 век след преврата на Юстин, сменило езичеството, което анатемосано от Църквата езичество е толкова неглежираното от историците ранно християнство на Българите – истинските Исусово – Мариини потомци и последователи:

– късното или официалното християнство е псевдо – Исусова анти – Българска полицейско – инквизационна репресивна геноцидна доктрина, установена от данайо=юдео – византийските превратаджии за скриване на истината за Българските Богове Демиурзи и за преследване и геноцид на истинските генетични потомци и последователи на Исус и Мария Магдалена, които са само Българите от Божия жречески род Дуло.

"Благородната Богоугодна научна" задача, която е възложена на Дионисиус Късия от превратаджиите българо – юдеи от Дуло, и е формулирана от късните историци –фалшификатори от отдел "Дезинформация" на Инквизицията като "по поръчение на римския папа папа Йоан I през 525 година Дионисиус съставя пасхалните таблици", е да издири по съхранените жречески архиви на разтурената Свещена Българска империя родословните вериги и разклонения на генетичните потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, които съставят Дървото на Живота, 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО на Ежуа и Богиня Диана 

ДЪРВО НА ЖИВОТА от=от Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана ,

за да могат превратаджиите византийци да ги издирват и унищожават по списък навсякъде в България, Европа и по света – вече 1502 години по официалното летоброене!  

Това ни съобщава и разсекретеният документ "пасхални таблици" :

ПАСХАЛНИ ТАБЛИЦИ списъци на=ПАСХАЛНИ ТАБЛИТСИ списъци на=
списъци на Балхи (Българи) от Дуло на Богиня Диана и Исус

ПАСХАЛНИ ТАБЛИЦИ списъци на=ПАСХАЛНИ ТАБЛИТСИ списъци на=
списъци на Балхи (Българи) от Дуло от Безистена 

Ето каква информация ни донасят разсекретени и следните тези документи относно особата на Дионисиус :

"Римският абат Dionysius Exiguus или Денис Ниския (* c.470, † 540) е бил по рождение Skythe и е живял от около 500 г. като монах и приятел на Кассиодор/Cassiodor в Рим. 
Там той превежда гръцки патристични писания на латински. 
Той стана известен чрез колекцията от решения на съвета и папските декретали, като изключителен компутус (математик – изчислител и хронист) и основател на християнската ера."  

ДИОНИСИУС=ДИОН И ИСУС=Диана и Исус

Exiguus=ЕКСИГУУС=Кан (Жрец) от Гена на Исус

ДЕНИС НИСКИЯ=Кан (Жрец) от Диана и Исус 

ПО РОЖДЕНИЕ Е СКИТ=Кан (Жрец) от Рода на Богиня Диана и Исуж

Да отворим и секретната папка на патристичните писания на този изключителен компутус, известен и като "събирател на църковно-правни документи, както и на христологически  документи" – сиреч съставител на черни списъци от родословието на рода Дуло:

ПАТРИСТИЧНИ ПИСАНИЯ за=ПИСАНИЯ за Братя от Диана и Исуш – 
списъци и информация за потомците на Исус и Мария Магдалена от Бялото Братство на праведните и святи Божии потомци от Дуло, по които те са издирвани и избивани 

КОМПУТУС=Кан (Жрец) от Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

Съобщението, че Дионисиус е бил монах и приятел на Кассиодор/Cassiodor в Рим, ни документира, че той е бил първоначално приятел (последовател) на Христос като Негов жречески потомък :

приятел на КАССИОДОР=приятел на КРИСДОС=приятел (потомък) на Крисдос

приятел на КАССИОДОР=приятел на ИСОС ДРАК=приятел (потомък) на Исус от Дракия Тракия) 


Локализацията на пребиваването на Дионисиус в Рим ни документира, че "римският абат", монахът – предател и изчадие адово, нагърбил се с тази злодейска мисия да издири и предаде родствениците си от Дуло, е изпълнявал мръсната поръчка на територията на бившата Метрополия на Свещената Българска империя – Ямбол и Тракия, кожито са истинският Рим и затова неслучайно дефинирани по – късно като "провинция Рум" – Рум миллет, Ромейска общност :

РИМ=РУМ=МИР=МУР=Мария 

РОМЕЙСКА ОБЩНОСТ от=ОБЩНОСТ от Кан (Жреци) на Мария и Иса 

Публикуваме и разсекретеното родово досие на всички римски абати:

РИМСКИ АБАТИ=Кан (Жреци) от Иса и Богиня Матара

След като изнесохме истината за трагичните събития от 518 година, с които започва първото византийско робство на България и черната страница от Българската история, която е фундаментът и надстройката на човешката история, драматични процеси продължаващи вече 1500 години, разкрихме какви списъци е съставил Дионисиус Късия и каква фалшификация на хронологията е извършил, за да обърка търсещите Исус Българи, научихме кои превземат Рим през 535 година, нека сега отново да разкрием коя е Великомъченица Света Стефания, прототипът на първия християнски великомъченик Свети Стефан:

Припомняме ви пак коя е Великомъченица Света Стефания, прототипът на първия християнски великомъченик Свети Стефан, хвърлена жива в огъня след жестоки мъчения от вилнеещите килъри.

image

Конспиративният образ на Свети Стефан, който е дъщерята на Българския император Анастасий Първи и сестра на Кловис Меровинг, изгоряла жива във Безистена
http://bezistena.blog.bg/history/2019/12/27/konspirativniiat-obraz-na-sveti-stefan-koito-e-dyshteriata-n.1689165

Историята за Свети великомъченика Стефан, който уж е бил убит с камъни от езичниците (от които езичници Света Стефания и баща ѝ Император Анастасий I, който е правнук на Господ Бог Отец Исус и Богиня Мария Магдалена), са най – големите езичници и техни първожреци и управници), е измислена така, за да се напише с нея с кода на Свещения шифър кой е Свети Стефан:
  
УБИТ С КАМЪНИ=Кан (Жрица) на Богиня Ма (Майка) Диана и Иса 

image

Това е официалният постулиран иконографски образ на Свети Стефан, който е Света Стефания – красива, нежна, финна, елегантна, изтънчена, чувствена, женствена!
Жена!
Света Стефания! 
По – класически типаж и образ за жена от това – здраве му кажи!  
  

Вече знаете защо е това удивително съвпадение на датите на преврата на 9/10 юли 518 г. срещу Българския император Анастасий I, с който започва първото дълбоко скривано Византийско робство на България, с днешния ден на влизането на прокуратурата в Президентството на 9 юли 2020 г.

Защото всички тези епохални епични и трагични събития и процеси са продуцирани, режисирани, организирани и провеждани от Свети Павел и синът му Свети Николай Чудотворец, към които през м. юли 518 година се присъединява и Свети Анастасий I, както и от цялата светейша институция Вси Светии от техни генетични потомци, в изпълнение на трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и световната цивилизация", в която на Българите от рода Дуло са раздадени от Горе ролите на добрите и на лошите герои в този епичен спектакъл, и която Божествена драматизация е за закаляването на Българските жречески потомци и свещения Български народ и селектирането ни за скорошни Духовни водачи на всички народи при идващото Божие царство на Земята и за цивилизационно еволюционно развитие и израстване на всички други народи и племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани през епохите от Българите!

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуш и Богиня Диана

ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ от=
от Богиня Диана и Гристош=
от Богиня Диана и Исуш от Трагия

С тези документи за пореден път разсекретяваме родовото досие на съвременните Б/българските политици Борисов, Радев, Сидеров, Нинова, Доган, Гешев и сие, в които пише черно на бяло, че всички те са жертвени генетични родственици и близки роднини по свещената Божия династична линия на жреческия род Дуло, впрегнати от Боговете ни в този баталиен риалити екшън, и Които за пореден път им повеляват с тези наши документи, че трябва да се опростят взаимно и покаят и пречистят, и заедно да заработят за спасението на Българския Божи род и народ, иначе те всички вкупом ще станат излишни! 

–––––––

И защото и ние сме земни хора със страстите и пристрастията ни човешки, няколко споделени наглас размишления в режим на редакционно допълнение на 11 юли:

Целият ни екип в тесен и разширен състав сме гласували абсолютно разумно и мотивирано за президент Румен Радев.
Имаме постоянни симпатии към Бойко Борис без да сме гласували никога за партия ГЕРБ, заради страха му към официалния Господ Бог Исус и уповаването му на Него, без никакво уважение към бандата около него! 
За цялото време на мандата на президент Радев той досега не оправдава на 90% очакванията и надеждите ни, които ние от положението ни на умишлено поставили се "непосветени" възлагахме на него, да излезе от рамките на статуквото и тоталната олигарическа хватка на червени, сини и пимбяни гербови олигарси и феодали и международните заговорници срещу Българите, хванали Българския народ в смъртна хватка.
За цялото време на мандата си въпреки, че е главнокомандващ на Българската армия, която е под светейшата егида на Свети Георги Победоносец и върховната закрила на официалните Господ Бог Исус и Света Богородица, не сме видели президента да се прекръсти и отдаде почит и почет към Тях, като сме виждали президента да държи (може би и да пали?) свещ протоколно, който церемониален акт няма абсолютно никаква стойност без покаянието и кръщението в Господ Бог Исус и без честния кръстен знак пред Него!....  .... ....

–– 
На това място свърши работният обем на постинга и остана още информация по тези наши размишления, които продължаваме в коментарния блок под постинга.
Вижте ги.
––
–––––––




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
09.07.2020 23:23
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. barin - Здравей, Адаш. Съвпадението може ...
10.07.2020 15:48
Здравей, Адаш. Съвпадението може да изглежда случайно, но от наша гледна точка. Господ си знае работата.
Поздрави!
цитирай
3. bezistena - Здравей, Адаш. Съвпадението може ...
10.07.2020 17:11
barin написа:
Здравей, Адаш. Съвпадението може да изглежда случайно, но от наша гледна точка. Господ си знае работата.
Поздрави!


Разбира се, Адаш, че съвпадението е случайно от гледна точка на непосветените, но за Посветените е категорично ясно, че е на 100% Божия работа!
Както и целият ни живот е!
цитирай
4. bezistena - Продължение от работния обем на статията:
11.07.2020 16:09
Фактът, че президент Радев запали основната свещ – шамаша на Празника на светлината – Аорим, в Централната софийска синагога през 2017 г. не означава че той е крипто евреин – напротив, той е силен и горд Български дух и патриот, като този епизод въвеждаме за да покажем поредните документи за Българския генно – инженерен имплант и културно –цивилизационен генезис сред бившето нефеноменно безкултурно тракийско племе евреи:

ШАМАША=Ма (Богиня Майка) и Ешуш

АОРИМ=МОРИА=Мария

И какво ни прави впечатление от няколко дневните бурни събития около президентството!
Президент Радев бе въвлечен в центъра на циклона на събитията в резултат на акцията на главния прокурор срущу президентската институция и от напъните за политическа изява и регенерация на появили се политически дескредетирани през годините на нечистия преход лица : явният агент на "Америка за България" и американските НПО – та и Сорос – Христо Иванов, Радан Кънев, защитничката на Истанбулската конвенция Мая Манолова, Александър Томов, Румен Петков, Минчо Спасов – юридическата патерица на сам абдикиралия от царския трон Симеон и сега изевяващ се като говорител на соросоида Христо Иванов, логически и резонно лидерката на БСП Корнелия Нинова (дали някъде сред множеството не бе и Иван Костов?), насъскани ултраси на Васил Божков, търсещи радикални метежни действия – питаме се как Румен Радев ако основе политическа партия, което е логическо придвидимо и ще се случи, ще привлече на своя страна максимален брой привърженици и гласоподаватели от всички онеправдани слоеве и групи на народа, сред които повече от 90 % са тотално разочарованите безпартийни и омерзнени от тия същите пишман политици, (от които омерзнени сме и нашия екип, гласували досега за нацяло морално оакалите се патриоти и националисти!) които политически шмекери искат сега на върха на неорганизираните спонтанни протестиращи да влезнат в кохортата на президента като бъдещ водач на недоволните Българи, и той няма да има никаква възможност да се разграничи от тях и няма да има на кого да се опре за идеологическа и обединителна национална доктринална помощ, след като не е познал и призовал още дори официалния Християнски Бог Исус?!

И странно – как така стана, че най – големият досегашен медиен цензур в държавата ни
– държавната телевизия БНТ, която до сега в цялата си дейност, както и през предния ден на първия протестен митинг на 9 юли, криеше тотално всички прояви на опозицията и гражданството, застанали спонтанно зад президента, изведнъж на 10 юли на втория ден на протестите изведнъж стана най – активен съпричастен "обективен" наблюдател и дори координатор на протестиращите!

Какво се случи за един ден, че изведнъж Кошлуков и разноликата, но 100% проправителствена медийна гилдия, станаха частни репортьори и информационни осведомители на иначе справедливо недоволните от всичко граждани в София и по страната?
Кой им даде знак на всички изведнъж, та тъй да превъртят и от страховити цензури и манипулатори за една нощ да станат "демократични" информационни рупори на случващото се, и от събитията край сараите на Доган днес 11 юли?

Кошлуков от неистов политически и кариерен страх за смяна на власта и той да остане извън борда, или по команда на САЩ, юдео ционистите и Сорос, които властно надничат зад него и решили да свалят Бойко Борисов, прати репортерите си по бойното обществено информационно поле да отнасят заслужени обидни квалификации и по някоя храчка във физиономиите от протестиращите, както проличават тъмните анти български сили и зад всички други десни и либералисти, натискайки се на първите редици на основателния спонтанен човешки протест?

Като си запазваме силните емоционални симпатии към Б/българина Румен Радев, не може да не възкликнем: "Абе мама му стара, само Б/българинът Бойко Борисов, с всичките му грехове, съмнения за престъпления и простащини ли, дето кипим и ние от тях, остана единственият сред всички тези чужди и неговите нечистивци, с поглед и надежда към Господа?"
И затова ли досегашните му господари и кукловоди поемат курс към смяната му и лансиране на техните агенти и протежета, все марионетки на заговорниците срещу Българите,с каквито и сега е пълно сред политическото и министерското обкръжение на Борисов!

Кой ще ни каже коя е Истината!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана

цитирай
5. bezistena - Политически дайджест и миш маш от социалните мрежи по съвременната политическа тема
13.07.2020 04:12
Политически дай – джест и спасителен или отровен обществен миш маш от групата

"ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО"
https://www/groups/265502044330501/

И каква побъркваща информация излиза от дълбините на мръсотията на задкулисието и тъмните ъндърграунд течения на оплетените като ракови метастази политици от всички партии и обществени организации, която страшна черно – психотронна енергетика строшава и пречупва всички съпротивителни сили на Българите и ги довежда до унищожителното отчаяние, търсено от душманите ни: "Няма да има спасение!".
–––––––––––––––
–––––––––––––––
Denka Arabadzhiyska сподели публикация:

https://www/groups/2741291939317817/permalink/3106969182750089/

Сега разбирате ли, защо президента Радев не споменава родителите, семействата, децата....защо не прие нито една от поканите ни, не обърна внимание на призивите ни за съдействие и подкрепа, разбирате ли?? Този човек е добър на думи, на дела е слуга на онези, които искат децата, бъдещето ни, живота ни...

Матей 7: 15,16

15 „Пазете се от лъжливите пророци; те идват при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители. 16 По плодовете им ще ги познаете...

Nadja Hamann

За това ли Радев не се противопоставя нито на промените в законите за "услугите", които целят обездетяване на семействата срещу пари, нито на неморалните промени в учебниците, нито в подмяната на 10 Божи заповеди със 7-те гряха от джендър идеологията?

Valentina Mihaylova

Когато им казвам да внимават с тоя Радев, всички се нахвърлят срещу мен и ми викат трол. Това, което става в момента в България, е типичен сороски преврат.
Още когато чух, че медиите плюят Бойко, веднага се сетих. По същия начин свалиха Берлускони преди 9 години. 29 дела за кражба, корупция, връзки с мафията, връзки с момиче на 17 години. Всички обвинения са фалшиви. Съдията си призна, преди да умре, че му е наредено. Даже се разбра, че Сорос го е свалил, за да сложи негов послушник. В България се вихри същия сценарий. И никой не прозира какво следва. Нео марксизъм от китайски тип. България ще се напълни с черни. Ще крадат, ще продават дрога. Децата ви ще се взимат масово. Това ще стане.

Denka Arabadzhiyska
11 юли в 14:22 ч.
Коментар на Иво Николов

"Нека е ЯСНО
КАКВО представляват поредните самозвани "спасители", на които се правят опити Движението да бъде харизано, за да ОБСЛУЖВА властовите им амбиции?
Ето ги:

*Про-джендър-грантаджиите около Христо Иванов, които са ГЛАВНИ идеолози на най-ТОКСИЧНИТЕ анти-семейни политики;

*Червеният ПРЕДАТЕЛ - Р. Радев, който вместо да наложи ВЕТО на ЗСУ, безропотно подписа указа и НИТО ВЕДНЪЖ и до днес вкл., НЕ откликна на многобройните ни призиви да подкрепи родителите срещу НСД 2019-2030 и ЗСУ и пълзи пред вицето си, за която казват, че е отявлен СОРОСОИД;

*Червените ПРЕДАТЕЛИ от БСП, заради които ЗСУ влезе в сила, които в най-решителният момент при гласуването в ресорната комисия, ОТКАЗАХА да подкрепят и законопроекта за ПЪЛНА ОТМЯНА на ЗСУ, и законопроекта за ОТЛАГАНЕ на ЗСУ до 31.12.2020 - крайно ЛИЦЕМЕРНО ПРЕДАТЕЛСТВО - да оставиш противоконституционен закон да влезе в сила;
И?

Точно ТЕЗИ ли политически-хамелеони и "ценностни" ГМО-та ще направят живота в България по-добър? ДА подкрепим точно ТЕЗИ ли НЕАДЕКВАТНИЦИ, пеещи днес в ЕДИН ХОР с олигарсите, наркобароните, телефонните измамници, биячите на възрастни хора по селата и овъртолилилите се в НЕлегално обслужване на корпоративни интереси лица на високи властови позиции, които ЗА ПЪРВИ ПЪТ от 30 години, властта се осмели да погне, защото новият Главен прокурор РАБОТИ видимо по-ефективно от предшественика си?
КОГА подкрепиха родителски протест ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ?

Един единствен път поне! НИ-КО-ГА!

НЕ унижавайте про-семейната и про-родителската Кауза, разчиствайки път към властта на ОЩЕ ПО-ТОКСИЧНИ идеологии и политики, от вече инсталираните с ЗСУ!
ПРЕДАТЕЛИТЕ на про-семейната и про-детската ни Кауза НЕ заслужават подкрепа! НИКАКВА!
Уязвени сме от влизането в сила на ЗСУ - да, но нека поне запазим ДОСТОЙНСТВОТО си, за да можем да продължим напред!
Родителската Кауза НЕ е и НЕ може да бъде използвана, като МАША за пробутване на съмнителните интереси на обвиняеми олигарси или
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Вижте сами различните постове и коментари в групата с аргументирани факти и доводи и в изобличение, и в подкрепа и на двамата основни врагове под светлината на прожекторите, и ако можете се ориентирайте в ситуацията и в завързания анти – български хибриден драматичен спектакъл, който играят всички тези персонажи извън светлината на прожекторите и зад кулисите, и които който и да е печеливш от тях, винаги губещ и то фатално, ще е Българския народ, турен от всичките ни тези вътрешни и външни душмани на дръвника!

Така ще е, докато ги има партиите в България и докато дойде абсолютната диктатура на еднопартийното Царство на Българските Богове на Земята, които са Абсолютните Монарси!

МОНАРСИ=Мария и Иса

Мария и Иса са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Затова пак казваме, че който и да дойде на власт в България, ще става все по – лошо и по – лошо за Българите и това внимавайте сега, е стриктно по Божия неотменим план!

Защо ли?

Защото ако Борисов или Радев, или който и да е друг, оправят нещата в държавата и народът почне да живее добре според обичайните човешки стандарти на смъртни люде, тогава няма да има нужда от Спасител Който да спасява Българите и човечеството и им дава Безсмъртие и Вечен Живот по Божиите стандарти но тука на Земята, а пък Той ни е обещан от Боговете ни и целият Техен трансепохален екстремален експеримент и драматизация "Българите и човешката цивилизация" са проектирани, планирани и построени и се провеждат под върховната Им идея за Спасението на Българите и на човечеството от Спасителят!

Спасителят е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

А до Явяването на Боговете ни заедно със Спасителят и истинското ни спасение, ще трансформираме унищожителното черно психотронно отчаяние "Няма да има спасение!", в спасителна за нас надежда и Познание, с което да дочакаме Боговете и Спасението ни!

НЯМА ДА ИМА СПАСЕНИЕ без=без Исус и Богиня Диана МаМа=без Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

******************************

И ето го пак основният документ на този компилативен пост, като констатираме, че :

* Главен и явен виновник за антибългарското законодателство по тези страшни теми е премиерът Борисов!

* Има думата президент Радев да каже какво мисли и прави по тях, и какво ще отговори на обективните обвинения за своята соросоидна кадрова политика и статистически регистрираното безучастие (което означава съпричастие) при формалното обсъждане със соросоидните НПО – та на на анти – българските закони и прокарването и приемането им?!

https://www/groups/2741291939317817/permalink/3106969182750089/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675686
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!