Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2018 15:12 - Премиера на втория сезон на "Скъпи наследници" в Люмиер
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 2920 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2018 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Премиера на втория сезон на "Скъпи наследници" в Люмиер

Иван Върбанов

Навръх 17 септември - празникът на Вярата, Надеждата и Любовта, стартира втория сезон на хитовия сериал на бТВ "Скъпи наследници". Фенове, актьори, продуценти, режисьори, представители на медии се събраха на стилно парти, за да отброят заедно секундите до старта на "Наследници"-те. Залата на кино Люмиер бе заредена с много адреналин, купонджийско настроение, много усмивки и искрена любов - между публика и артисти, между създателите и подкрепящите проекта. Близо час продължи свободният разговор между аудиторията в залата и звездите от сериала - въпроси и откровени отговори, шеги и закачки, блестящи импровизации и виртуозно чувство за хумор демонстрираха любимците от малкия екран.

Маратонът "Въпроси - отговори" бе открит с желанието на човек от публиката да разбере повече за най-новото попълнение във филма Йоанна-Изабелла (Юлия). Студентката от НАТФИЗ разкри подробности за себе си като майсторски хвърли ръкавица към Орлин Павлов, с когото преди години случайно се събират на сцена, за да пеят, с репликата: "Нищо не се знае. В бъдеще може да сме отново заедно в нов проект". Всеки от актьорите разказа на кратко за своя персонаж, а Любо Ковачев предпочете да заговори на френски, за да предаде преживяванията и посланията от името на героя си - Румен, който бил щастлив, че благодарение на филма се е запознал със самия Любо. Орлин не се стърпя и изпя "Happy name day" на София Бобчева и поздрави Любо Ковачев с празника.

Акапелната група "Спектрум" изпя заедно с Орлин специално аранжирана версия за шест гласа на филмовата песен "Още малко". Това ще бъде и слогъна на националното им турне, което ще стартира след дни.

бТВ е първата частна телевизия, която запазва лидерските си позиции. Не само в новините, но и в развлекателните продукции медията остава вярна на своето верую да представя пъстрота от различни гледни точки, емоции и богатство на преживяванията в реалните житейски истории, които показва на екрана телевизията. Качеството на продукцията е доказано не само от рейтингите, но и от признанието на зрителите.

Поздравления за продуцентите - мениджърския екип на бТВ и продуцента Михаил Менканджиев (автор на проекта) за риска и дързостта, креативността и интригуващото високохудожествено съдържание. Лайтмотивът на старта на втория сезон може да бъде формулиран така: "Ще има ли продължение?", а отговорът, дошъл съвсем спонтанно: "Форматът е отговор и историята винаги може да има своето развитие."

Екипът на Нюз БГ Репортер пожелава "На добър час" на "Скъпи наследници"!

Още снимки вижте на Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/TheNewsBGReporter 

imageimageimageimageimageimageimage



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529375
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031