Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2020 15:18 - Искам
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Аз като медиите не броя кой ден на протеста било. Аз натрупвам впечатления и ви казвам, че това не е протест, а е тероризъм. Блокират улици и кръстовища. Прпечат нта движението, че и се хвалят с това. 
Дойде време да се изработи специален закон за протестите, с който да се разпише всичко, кожето може и което не може да се прави по време на протест. 
Моите предложения.
Забранено е да участват непълрнолетни граждани със или без придружител. Предвид на опасностите от провокации например.
Забранено е замерването с каквото и да е по време на протест. Защото стадото маймуни, работещо за Радев и за Божков замерваше с камъни, с яйца, с домати, със стотинки, с бонбони и семки. 
Забранено е катеренето по обществени сгради.
Повредата на обществена собственост като обществени сгради, кофи за боклук, витрини, прозорци и прочее се разглежда като тероризъм. То е умишлено. 
Няма лидер, който да се подпише в общината и да поеме отговорност, няма и протест. Без писмено разрешение на кмета протестът е незаконен. При оатказ на разрешение, кметът посочва мотивите си. 
Издадените разрешения за протест се публикуват на страницата на общината и там пише къде, от колко до колко часа ще се проведе протестът и кой е лидерът, който отговаря. След като разрешеното време на протеста изтече, полицията прогонва тези, които не са си отишли. Арести за неподчинение. Провеждане на протест в място, което не е било разрешено писмено от кмета се разглежда като незаконен протест. 
Забранено е носенето на раници, сакове, чанти с камъни и други предмети, включително и с предмети имащи двойно предназначение - по време на протеста. Забранявна се разпъването на палатки и тенти, седянето по тротоалите, на уличното платно и на други обществени места. 
Напомням, в палатките на протестаджиите имаше камъни, имаше до полотката и цял сак с камъни, тежащ 100 кила. 
Забранява се носенето на оръжие по време на протести, включително и на хладно оръжие, отвертки, други остри предмети. 
Забранява се носенето на бира и други напитки. Защото бутилките и кутийките от бира бяха втъкнати в прозореца на обществена сграда. 
Чупенето е зацапването на прозорци и други части от сгради се плаща от лидера на протеста. Нанесените други щети - също. 
Нападението над полицията, включително и словесно, се разглежда като тероризъм. Тероризъм е и окупирането на улици, сгради и прочее обществени места. 
Тъпаните и свирките, с които протестиращите маймуни тормозят гражданите. Да има определена стойност от децибели, ксоито са разрешени при протест. 
Особено много ме възмутиха разпънатите палатки и тенти по центъра на столицата! Да не би да сте си в катуна, че сте се разположили като пет пари в кесия! Цигани! Гоарещо им било. Да дойда да ви повея с ветрило? Не ме интересува горещо ли ви е или студено. Няма място за панаирджийски атрибути като палатки и тенти в центъра на столицата! 
Това, че гражданите имат право да протестират, не означава, че имат право по време на протестите и да забравят обществения ред! Както сте я подкарали, маймуни, защо не вземете и секс да правите пред Цар Освободител?! Такава разпусната сган вече отвращава хората от демокрацията. И именно за да не се злоупотребява с демокрацията, трябва закон за протестите, когато някои хора се самозабравят на обществмени места! 
Сега отговарям на всички ония, които ми разправят за едновремешните протести, как било това, та онова и никой нищо не казвал. Е да, но сега е ново време, антиобщественото поведение на протестиращите трябва да спре. Все някога трябва да оставим маймунските си навици и да заприличаме на хора, сиреч, когато протестираме, да не се държим като терористи! 
Искате промяна, ей ви я - започнете със себе си. Преставнете да обръщате центъра на София в панаирджийско село. Дръжте се прилично. Оплаквате се от полицейско насилие, а наранените от вас полицаи? Ето затова всеки протест да си има лидер, който да се подписва в общината при разрешаване на проявата. Стане ли нещо - лидерът да върви в затвора. Тогава сами ще отстранявате провокаторите и ще защитавате полицаите, понеже иначе - развала на протеста и лидерът ви - в затвора. 
Хора употребили алкохол да не се допускат на протест. О, не, полицията няма да проверява един по един. Обаче арестува ли някого, първата проверка да е за алкохол. И ако човекът е пил, това да утежнява присъдата му или автоматично да отива на обществено полезен труд с индивидуална забрана да посещава протести за определен срок. В този срок ако бъде хванат, че е нарушил забраната - затвор. 
Как па протестите ви са все такива разрушителни, стадо маймуни! Защо в пзнак на протест не прекопаете някоя градинка? Защо не преметете улицата? Защо нуе свършите нещо полезно, ами само рушите, окупирате, чупите и цапате? 
И запомни, павианско племе - имаш право да протестираш, но никой не ти е обещал изпълнение на желанията. Може протестът ти да се има предвид. Но никой не е длъжен да прави което вие искате. Аз пък искам две заплати и държавни жилища! Защо ги получавам не аз, а употребяваната жирафка на президента?! 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179972
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031