Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2019 15:42 - ПОСЛЕДНИТЕ СМЕШНИ МЕСТНИ ИЗБОРИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 950 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 06.11.2019 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   ПРОРАБОТКАТА  „РАДЕВ – 2”   НА ГИБРИДЧИИТЕ 

                        ТОЗИ  ПЪТ  СЕ  ПРОВАЛИ

 

    След успеха на първата проработка на хибридните офицери, в резултат на която бе избран президент на страната ни, обслужващ интереси на чужда държава със задача да сее раздори и противопоставяне между хората в страната си и да руши доколкото му е възможно ЕС, последва нова такава проработка, този път имаща за цел да бъде извършен популистки преврат в местната власт на София. Фундаментът да мине тази прорабтока бе провежданаото с години тотално опростачване на хората. Това опростачване, къде съзнателно провеждан процес, къде развиващо се само и оплитащо хората като павой, подготви пътя за нещо неочаквано и непредвиждано дори от политолозите - популизЪма. Популизмът е нова форма на мислене, на изяви, което завладява умовете и сърцата на опростачените или родените за такива. Популизмът в момента съсипва културни държави, на първо място от тях е Италия, той съсипва и най-силната държава в света в момента, Америка. Цитирам само няколко имена – Льо Пен, Орбан, Салвини, Каракачанът.

   Подготовката да се случи тази проработка на местните избори в София – популистки преврат в най-голямата община в страната - започна много преди местните избори. Проработчиците формираха нови партии, движения, а партиите на приматите, в които няма нито един непримат и няма кого да номинират за кандидат се скриха зад други партии и се уговориха как да участват съвместно в проработката. Сбъдна се и мечтата на Левски - в цяла България се заосноваваха комитети. Но не от честни хора, с цел в живота, мислещи за страната си, готови да дадат живота си за нея, а от /полит/мафиоти с конкретни задачи в определени етапи на проработката. Голяма част от комитетите бяха наречени инициативни, а членовете им /б. м. курвове и проститути/ се оказаха „независими”, но подкрепени от БСП. Да не пропусна нещо много важно - в този постинг и аз се изявявам като независим, но подкрепен от БСП. Столетницата почти никъде не излъчи кандидати, защото яма като номенклатура такива със сурат, да бъдат харесани от народа, за когото те се борят да спасят от враговете му, Америка и ЕС.  Можеха да излъчат напр. олигарха Андрей Райчев от село Елин Пелин, Софийско, но се оказа че той в момента е поканен в Холивуд да му възложат да играе ролята на Кръстника в новата версия на този популярен някога филм, снимките на който започват в началото на 2020 г. в Бълтария. Възникнали са обаче проблеми обаче, защото на кастинга за филма без да бъдат поканени са се явили Кирил Йорданов от Варна и Петър Диков от София. Борбата е била епична. Сега се чака решението на Комисията „Щварценегер” кой от тримата да получи главната роля в новата версия на филма, защото и тримата много стават.

   В проработката бяха включени близки на Станишката,  и те притежаващи телесно отворче с двойно предназначение, Джамбазката и Бориската. На един комитетаджия, независим но подкрепен от БСП бе вмененно, че е архитект от Америка, върнал се в България специално за да оправи София, неговата цель жизни. Само дето не не си показа дипломата и не каза, че ще стори това за по-малко от 800 дни. Тези бяха основните играчи на проработчиците, гибридчиите, които да извършат популисткия преврат в София. А народът, който те трябваше да привлекат да гласоподаде за тях бе от един доста широк спектър – цървулите, които сега наричаме опростачените и родените такива , бетонните глави, промитите мозъци, неможещите да мислят поради вкараните в чипа им грешни команди, платеният ромски вот и абсолютната измет, която не работи и не търси ралота, не иска държава и закони, а анархия, в която да върши платени простотии. Вечер ще обръщат контейнерите за боклук, през деня ще се изявяват като /анти/протестъри. Сега прицел на боклуците е кандидатът за главен прокурор, нелюбимец на Радев и Манолова, която призовава масите да протестират пред президентството срещу него /б. м. Новата Бухалка на Боко/.

   Това трябваше да бъде фонът на изборите, за да не се достигне до победа на Фандъкова още на първи тур поради размиване на гласовете. За втория тур имаше друг сценарий, преливане на гласове, при който демократи, подкрепники и поддержнники на комитетатджията с отворчето с двойно предназначение и други политшарлатани, пишещи се десни, демократи и какви ли не, трябваше да гласуват за кандидатката популискта, хибридът на задкулисието, острието на БСП, Мая. Във връзка с миналото й въвуждам тагове:  ”Ванко 1” , Братя Галеви, Костинброд, Дилафът на Догана, Дялан Пеевски, предложен от Мая за шеф на ДАНС. Само един от тези казуси, на които тя бе в основата е достатъчен да разкрие лика на г/жа Берсинская/Костинбродская, на която вмениха че е символ на промяната, на демокрацията, подобно на Йончева, която, подкрепена от БСП бе представена като символ на борбата срещу корупцията. Това е истина толкова, колкото Радев „работи” за България, колвкото полк. Гундяев е вярващ и колокото Гергиев е музикант.  Има една поговорка за такива случаи: Ела ме рИтни.

    Този фон трябваше да се превърне във фундамента, върху който да стъпи Манолова и с помощта на обидените, че не техните кандидати са избрани, а други, да се стигне до емоционален вот, при който да има преливане на гласове, с помощта на които да се случи поулисткият преврат в София. Първият етап на проработката мина успешно за проработчиците, стигна се до балотаж според сценаристите му. Така голяма част от гласувалите на първи тур демократи за демократичните си кандидати, за разните комитети, за фронтове за спасение на София и България и какви ли не, подкрепенни от БСП се оказаха изиграни. И се стигна до втория тур, когато се разкри истината – голяма част от електората на ДБ, на Комитетите на тия с отворчеата с двойно предназначение, на маркспропутинските партии като ВМОРО, АТАКА и други ненормальники, вменявайки си, че са десни, гласуваха за хибрида на задкулисието, Манолова. Тези двуличници, преодоляли веднаж раздвоението си – десни да гласуват за хибрида, който да извърши популисткия / б. м. просташкия/ преврат в София, и втори път, не  различаващи простотията от интелегинтността, за малко да доведат до нещо много страшно, до успех на хибридната разработка „Радев 2”.  

   Тези неща са сложни, малко хора ги разбират. Има обаче и други критерии, когато човек гласува. Едва ли избирателят гласува за нещо, което е добро, поради което той трябва да се ориентира към най-малкото зло, като на първо място различи и отхвърли кандидата популист, в случая една необразована жена – не обичам да ползвам думата простачка - защото тя заемайки висок пост, от висотата му ще разфъргва простащинна, което сега се сторва от президентството. простащина. Тези, които не гласуват, сторват това от глупост. Технният невот обаче е предвиден от мафиотите, борещи се за властта и така те им помагат пасивно.

   Второто нещо е избирателят да може да различи простачката от културната жена и да не дава никакви шансове на простачката да ги управлява, защото тя нямаща вярна оценка за самата себе си.

   Оказа се, че да мислят като гласуват много софиянци го неумеят. За ссъжаление броят на тези напопулизирани, опростачени и самоопростачили се хора расте и негативите му скоро ще избуеят.

   Давам два примера:

   Лекарка на 50 години ще гласува за Мая Манолова, защото тя ще спаси горите на Витоша  от изсичане, ще реши проблемите на София, защото е много мила жена, справила отлично със задължението си на обмудсман ще донесе промяна. Подобни разсъждение ползва един поет от блога с ник М, за поезията на когото нямам право да давам мнение, но където се е изкоментирвал се вижда, че този човек е с пострадали при тоталитаризЪма родители, а той – с дефектирано мислене и че хабер от поняние си няма за ситуацията днес. Само едно негово твърдение – комунизмът си отивал, защото комунистите остарявали и умирали. А популизмЪт, зад който се прикриват комунистите и зад чиито параван задкулисниците набират мощ?

   Популизмът набира сила у нас, към него вече има и нова дивизия, партията НТБ на един шоумен, опростачил цяло поколение. Този популизъм, едно от твърденията на който е:  Няма ляво, няма дясно! има почва в България. Той ще принизи авторитета на партиите и ще доведе до промени, връщащи мисленето и действията на хората много назад. 

     Изборите в София на косъм обърнаха проработката на задкулисието за популистки преврат, в резулта на който начело на града щеше да  застане приматка без да има екип и подкрепа в СОС и вместо сторено или казано нещо разумно щяхме да слушаме кудкудякането й. Това е тревожен симптом. Изборите показаха, че относителният брой на опростачените у ннас расте и че на следващите избори, парламентарните, тяхното представяне ще е по-силно. Ше се намери просташка партия, която да им ареше и да гласуват за нея. Защото ако си избират биринджия прости хора, техният идеал е простакисимуса. А към избирателите ще има и доста, израстнали пред телевизора с шоуто на опродстачвателя на цяло поколение, на чиито гласове той ще разчита, за да слушаме чалгата му от трибуната нна парламента.
   Допълнение:
   Партията НТБ ще разбие статуквото в България. Опростаченото поколение от шоумена, вече партиен лидер на новометастазираната партия ще има огромна подкрепа и ще пожъне богат урожай от дейността си като опростачвател на младежите на страната в продължение на 20 години. Те му вярват, те го харесват, това ще бъде новата ДБ, която ще наклони везата в другата посока, тази на задкулисието, което доскоро наричахме мафията. Времето на партиите отминава, идва времето на пазарните субпродукти, които дрънчат като празни лейки.Чуят ли те за интелект, за култура, се фащат за кобура..

   Ще завърша с една въздишка, която чух в Пловдив преди години:

     Кофти, майна, кофти....

    И накрая една аналогия на случилото се в картини:

image             

                          Щабът на една от кандидаткметиците за София.

image


Накъде изби накуплената енергия на една от кандидаткметиците на финала. Допълвам, че в щаба на тази кметица основните фигури бяха Коровов и Быкова.











Гласувай:
4



1. vladtepes - За Гешев
06.11.2019 16:26
Гешев е юрист-милиционер, завършил измислено милиционерско училище вместо нормално право и не е подготвен за прокурор особено главен. Фандъкова е бивша учителка по Руски и също няма необходимата подготовка за кмет.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Нещо много по-страховито за тях има, извадих го от Архива на Центъра:
06.11.2019 17:54
На Фандъкова дядо й е ебал змия,
а на Гешев и дядо му и баща му.
А на Мая нито , нито баща й, нито роднините й - никакви змии не са ебали. Затова от ДБ гласуваха за нея.
Просто нямате информация, за да коментирате по същество. Аз пък разполагам със видеата от телефоните на наблюдаващите ги оперативни работници, що са вършили дядовците на Гешев и Фандъкова.
цитирай
3. vladtepes - За Гешев
06.11.2019 18:07
Гешев е завършил АМВР, там много важни юридически дисциплини са с малък хорариум и текуща оценка или дори зачот за сметка на типично милиционерски като самоотбрана с и без помощни средства, бойни изкуства и т.н. Съответно няма необходимата подготовка за прокурор, трябва сериозен юрист завършил нормално право с големи хорариуми на всички правни дисциплини и тежки изпити.
цитирай
4. bdenkov - 9
10.11.2019 22:30
Лукaнoв мaхнa Живкoв,нo му oбeщa cвeтлo бъдeщe,пceвдo приcъдa и нeжнa ривoлюция кoятo и дoвeдe дo нeжнa дeмoкрaция,чeрвeнитe пaри cтaнaхa зeлeни,нaзнaчихa oпoзиция и мoмчeтaтa oт Cик,Виc,Мултигруп приeхa щaфeтaтa нa ДC,cтрaхa cтaнa кaпитaлиcтичecки,a рecурcитe зaeднo c влacттa ocтaнaхa нa cъщитe хoрa.Caмo мoгa дa ви кaжa тoвa,бeз пocлeдcвия,пoрнo и дa имaмe coбcтвeнocт,другoтo e тяхнo...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180884
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031