Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 11:26 - БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ЗАЕДНО С НАСЕЛЕНИЕТО! – ФАКТ!
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 14584 Коментари: 26 Гласове:
17

Последна промяна: 26.05.2012 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
Какво представлява днешна България? Всичко друго, само не държава на българите.

На 21 октомври 2008г. Георги Ифандиев бе поканил в своето предаване “Между редовете” по телевизия СКАТ някакъв Михаил Трендафилов. Темата беше за плана “Нева”. И почнаха едни цифри, едни имена, едни ръкомахания. В крайна сметка стана ясно, че в края на 80-те години комунистическата върхушка в България с помощта на Запада и при съучастието на съветското ръководство е успяла да открадне около 15 милиарда долараСензационно разкритие, нали? Ами! Разкритието щеше да бъде сензационно, ако беше казана цялата истина. А цялата истина е, че парите не са били откраднати. Тези 15 милиарда са сумата, срещу коятоБългария е била продадена. Заедно с населениетоЗападът е платил тези 15 милиарда, за да купи както българската земя, така и народа, така и нас с теб. Според хора, близки до бившия шеф на ДС по онова време – ген. Григор Шопов, сумата е доста по-голяма, 70, дори 75 милиарда. А сега се заговори за още по-голяма сума – 150 милиарда долара, откраднати от България. Но в случая нас ни интересува механизма. Комунистическата върхушка ни е продала, а Западът ни е купил. Ето защо сега ние сме превърнати в безгласни роби.
Да видим в тая наша бивша държава на какви институции се радвахме. Почваме от Държавния глава. След Петър Младенов, тримата български президенти са от небългарски етнически произход. През 1999 година тогавашният вицепрезидент Тодор Кавалджиев в частен разговор бе принуден да се съгласи, че България е престанала да бъде държава. Значи държавния глава спокойно можем да го отпишем. Българинът трябва да разглежда президентската институция като насочена срещу неговите интереси. Като насочена срещу интересите на неговите близки и приятели. Българинът няма свой президент и трябва да свикваме с тази мисъл.
Следва Народното събрание, законодателната власт.Представените там управляващи партии също се оглавяваха от лица с не български произход. В Народното събрание присъства една откровено терористична и антибългарска партия – ДПСВ Народното събрание седят доказани престъпници и този факт се приема за нормален. Дори най-беглия анализ ще покаже, че българското Народно събрание може да представлява всеки друг, но не и българския народ. Също и законите, приемани там. Те не са в полза на българите. Законите, приемани от българското Народно събрание целят пълното унищожение на българския народ.Българското Народно събрание е събрание на българоубийци.Преди известно време бе изнесена справка, според която за последните 16 години така нареченият “Парламент” е взел 20 776 незаконни решения. Защо изобщо някой смята приетите от тях закони за законни? Спомнете си как потънаха в парламентарната тоалетна 500 хиляди български подписи с искане за спасяване на АЕЦ “Козлодуй” и ще разберете, че депутатите в българското Народно събрание не смятат българина изобщо за човек. Ако пък случайно някои от тях го смятат, то си мълчат пред страх от репресии. От такова Народно събрание законност и справедливост не можем да чакаме.
Следва изпълнителната власт. С предишния министър-председател евреин. И с предишния министър-председател, той пък беше от някаква мулти-националностИ по-предишния – циганин. Не че в една или друга народност има нещо лошо, обаче всеки човек така е устроен, че първо помага на своите, а едва после на чуждите. Така че какво можем да очакваме от правителства, ръководени от небългари? С министри бандити.С министри крадци. С министри морални изроди.
Изпълнителната власт се грижи как да вземе повече от народа и да разпредели взетото между свои хора. Ще бъде престъпление пред децата ни и пред самите нас, ако приемем, че една такава власт е и може да бъде законна. За българска изобщо не говорим. Коя от всичките власти е българска? Съдебната? С психично болни прокурори, приятели на мафиоти и терористи. Със съдии, съдещи не по закон, а според размера на платения подкуп. С адвокати, които откровено отказват да те защитават, защото си етнически българин.
Четвъртата власт ли е българска? С германски, израелски, португалски, турски и руски вестници? С антибългарските телевизии? С чалгаджийските си радиостанции? Кое от тези небългарски информационни средства ще ви каже истината за днешна България? Кое например ще изрече истината, изписана преди няколко години върху стената на клуба на НДСВ в Добрич “Всички политици са българоубийци”? Иначе „В България съществува пълна свобода на словото. Но само в случай, че не проповядваш: фашистка, расистка, нацистка, шовинистическа, националистическа, патриотическа, антигеноцидна, антикомунистическа, антисоциалистическа, антинационалсоциалистическа, антиглобалистическа или друга антидемократична идеология. Свободата на словото в България е гарантирана, освен в случаите, когато не е насочена срещу: евреи, цигани, негри, търговци на едро, търговци на наркотици, норвежци, американци, турци, членове на управляващи партии, японци, китайци, милионери, ескимоси и други етноси; срещу демократи, социалисти, комунисти, либерали, марксисти, икономисти, прависти, хитлеристи, министри, рецидивисти и прочее демократични субекти; срещу депутати, бивши, настоящи и бъдещи, срещу приватизатори, мобилизатори, модернизатори, реформатори, мафиотизатори, срещу членове на техните семейства, срещу техните братовчеди и приятели, срещу наемни убийци, срещу масови убийци, срещу чужди шпиони. Спазваш ли тези малки ограничения, можеш да си говориш и пишеш на воля срещу българите в бивша България. В България свобода има колкото щеш. Имаме си даже и Движение за свободи. Само че то пък има твърде малко общо с българите. Та за България ли ни беше думата или за свободата?”
Данъчните, които събират данъци почти само от етнически българи. Социални служби, които подпомагат с малки изключенияпочти само етнически цигани.
Полицията, която не смее да защити българи, когато те са обект на цигански изстъпления. Здравеопазване, изграждано на принципа “умори бедния”Разорените читалища, претопените паметници на български герои, разпродадените и подарени съкровища на българската история. Кое в България още е българско? Кое? Кое, освен обезверения и измиращ български народ? Погледнете изрезката от в-к “Български глас”, това е писано още през 1991 година. Нима написаното не се сбъдна? Какво още чакаме?
Няма никакъв смисъл да се обръщаме към институциите. Нито помощ, нито закрила, нито съдействие ще получим от тях. Тях изобщо не ги е грижа за тежкото ни положение. Днешните уж български институции съществуват не за да помагат на българина, а за да го унищожат. Докато им вярваме, докато се надяваме, докато разчитаме на тях при решаване на нашите проблеми, нищо добро не ни очаква. В една държава институциите биват създавани заради народа. Да гарантират живота му, да го бранят срещу неправдите. Тук се случи обратното. Народът се превърна в храна за ненаситните институции, те се хранят с него, докато не го изядат. Затова не им вярвайте. Не разчитайте на тях, не се надявайте. Свикнете сами да си бъдете помощ и опора. Свикнете да търсите близки хора при решаване на сложни проблеми.Обграждайте се с приятели. Помагайте си един на друг. Само така ще бъдете поне в относителна безопасност.
Някога казвахме, че е по-добре да си здрав, но богат, отколкото болен, но беден. От скоро ми казват, че съм длъжен да бъда беден и болен, за да могат някои си Поган, някой си Саксофонски, някой си Сер гей, Моника Праси или Лидия Шугава да забогатяват още повече. Хубаво, ама на мен такава демокрация не ми харесва. Предпочитам да живея по-добре, отколкото гореизброените и бюлюкът около тях да натрупа някое и друго милионче и милиардче в повече. Аз не искам моя живот и живота на семейството ми да принадлежат на типове, скъсали с всичко човешко в себе си. Аз не искам нито комунизъм, нито демокрация. Аз искам да живея.
Няколко думи за „социалното здравеопазване”. Представете си нормален, работещ човек, който много години редовно си плаща всички данъци и здравни осигуровкиТози човек в един прекрасен миг се разболява тежко. Първото, което ще установи е, че въпреки всички осигуровки, той пак е принуден да дава пари за лечението. Иначе просто няма да бъде лекуван, няма даже изследвания да му направят. Плащай или чакай – ако трябва с години чакай, без пари нищо няма да дочакаш. После идва ударът с болничните. Тъй като човекът се е разболял тежко и втори месец е в болнични, не получава заплата. Болничните щели да бъдат изплатени дявол знае кога. Какво се случва, ако този човек няма близки, които да му помогнат? Спират му тока, няма пари за храна. И така нататък, докато човекът умираОбикновено смъртта настъпва след седмица-две. Ето, това е нашата „социална държава”. Ако беше евреин, циганин или представител на някое сексуално или религиозно малцинство, помощ щеше да се намери. Но не и за българина, който цял живот е бил съвестен към държавата и без да гъкне си е плащал с надеждата, че когато изпадне в нужда, тя, държавата ще го защити. Ядец! Държавата, намираща се във властта набългаромразци само ще му помогне да умре по-бързо. Затова обвиняваме нашите законодатели, както и висшата изпълнителна власт в масови умишлени убийства на българи. Обвиняваме така наречения Конституционен съд в съучастие с убийцитеНие апелираме за доживотни присъди на всичките тези престъпни типове, когато в България бъде възстановена българската Държава, и когато бъде създадена истинска съдебна система.Имам предвид конкретен случай и нека някой демонокрад се опита да ме опровергае. Няма никакъв смисъл да плащаме здравни осигуровки, които отиват за лечението на циганите, а нас ни оставят да мрем като кучета. Това е реалността, колкото и да не ни харесва. Не ни остава нищо друго, освен да променим реалността. В противен случай ние, българите ще бъдем изтребени до един.
Държавата вече не е наша. Българската държава попадна в чужди ръце и тази чужда държава разгроми нашите български кръгове – семейство – род – племе – народ. Ако сме все още българи, ако е останало все още нещо българско в нас, нека ние на свой ред унищожим тази българоубийствена система и нейните нечовешки правила. Нека я съсипем така, както тя съсипа нас и нашия живот.
Нека я изметем оттук. Да я пратим откъдето е дошла. А после върху разчистеното място нека отново издигнем нашия български Дом.

Николай Николов

Както винаги оритиналът е - ТУК!




Гласувай:
18


Вълнообразно


1. анонимен - Хмм. . . това наистина е точно така по ...
26.05.2012 12:06
Хмм ... това наистина е точно така по добре си ако си гей, циганин или кво да е но не българин. Трябва да се краде - там е спасението. Да се краде от крадците. Всичко да им се окраде и те сами ще си умрат но амариканците нема да дадат ...
цитирай
2. kostadin - Успокойсе СДС проповядваше, че ...
26.05.2012 12:21
Успокойсе СДС проповядваше ,че земята си остава тука ,а дали искаш да си резан чифут или германец си е твоя работа Света все още е много широк и ненаситен за българи.Все пак сме застрашен от изчезване вид

Лично аз не се чувствувам продаден продаден,а измамен- значи мога да си потърся правата
цитирай
3. анонимен - Трябва да имаме ясен работещ модел за развитие.
26.05.2012 13:56
Нека я съсипем така, както тя съсипа нас и нашия живот.

Нека я изметем оттук. Да я пратим откъдето е дошла. А после върху разчистеното място нека отново издигнем нашия български Дом.


Лично аз не се чувствувам продаден продаден,а измамен- значи мога да си потърся правата

цитирай
4. анонимен - Нямаме ли ясна представа какво ще правим, по-добре да не се хващаме.
26.05.2012 14:01
анонимен написа:
Нека я съсипем така, както тя съсипа нас и нашия живот.

Нека я изметем оттук. Да я пратим откъдето е дошла. А после върху разчистеното място нека отново издигнем нашия български Дом.



Никоя власт не може да се ограничи само с деструкция.

Тябва и да се гради. Трябва да имаме ясен и работещ модел (парадигма).

Иначе призивът да ометем сегашната антибългарска власт е навременен и точен.

цитирай
5. kritikar - Отдавна е продадена.
26.05.2012 14:22
:(
цитирай
6. анонимен - T.N.T.
26.05.2012 17:27
NEKA DA POMOLIM BRATSKIQ KREMAL

DA PRIEME W SANATOPIUMA GULAK

HILQDITE ZNAINI I TAINI 4ERVENOBUZI

I 4ERVENOKAPI,S PISKIULI I PETOLA4KI

EKSTREMENTI NA MODERNATA LQVA

120 GODI6NA ZLE "UHAE6TA" ZARAZA,

TAI KATO MNOGOBROINITE KOTILA

SE MNOJAT,A ZATVORI,TAKA I NE SE

STROQT.ZA6TO LI!?...

SAMI SI KRADAT,SAMI SE SADQT

SAMI SE ONEVINQVAT,NIE SAMO

SI RABOTIM I MIZERSTVAME.

NADQVAM SE,4E KREMAL 6TE SE

OTZOVE NA MOLBATA NA NARODA,

DA NI OTTARVE OT 4ERVENITE

IZEDNICI,KAKTO NI OTTARVA

OT SVOBODATA NA 09.09.'44

DA JIVEE DRUGARQ LILIPUTIN,

KOITO 6TE SI PRIBERE

LILIPUTKITE OT BALGARIQ!!!...

DA JIVEE WE4NATA I

NERU6IMA BALGAROKREMALSKA

DRUJBA!...SAMO GI PRIBERETE W

SANATORIUMA GOLAK GEROITE OT

"NA WSEKI 4/TI KILOMETAR"SPASIBO BLQD!!!....
цитирай
7. rumen221 - ГЕНИАЛНИЯ ПЛАН НА ДС...
26.05.2012 18:51
Плана „Ран – Ът”... – ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ИЛИ… ИЗПЪЛНЕН ПЛАН…?!?!

„Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса…:
… „ - Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва.
- На пазара ще се появят всякакви ментета.
- Най-уязвимата част от населението – децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане.
- Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване.
- Ще се появи масова безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната.
- Ще възкръснат отдавна погребани болести…

Всички тези „благини“ могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа…”

- Мизерия, глад, болести, нищета – това прокобва поверителната част от плана Ран – Ът.
Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ.

ТА СЕ ПИТАМ – ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ИЛИ… ИЗПЪЛНЕН ПЛАН ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА СОБСТВЕНОСТТА ОТ ДС.…?!?!
цитирай
8. анонимен - Сценарият е завършен
26.05.2012 18:52
Сценарият е завършен отдавна и краят е известен не само на сценаристите,а и на част от племето българи,останали все още по тия земи. За останалите в неизвестността е щастието! Геноцидът и крайното унищожение на етническото българско население са заложени в плановете за развитието на територията България. Единственият проблем може да се окаже, че с изчезването на племето българско, няма да има кой да работи, било то малко и неефективно, за по-нататъшното обогатяване на местните феодали!
цитирай
9. анонимен - Сценарият е завършен - втора част
26.05.2012 19:02
Сценаристите са малките еврейчета, режисьорите - също, в главните роли - политиците по нашите земи, второстепенните роли и каскадите са поверени на остатъците от потомството на хан Аспарух, които все още не са избягали нанякъде. Част от каскадите завършват фатално, но на кого му пука!
цитирай
10. анонимен - КАК ???
26.05.2012 19:18
Съгласен съм, но да попитам: КАК ДА СТАНЕ ТОВА?
22 години "демокрация" показаха, че с избори не става. И с тия сателитни снимки и разни космически технологии всичко може да се проследи. Значи и с партизанлък не става. Остава гръцкият начин - всички на улицата и до победа. Да, ама не. Ние нямаме ката гърците синдикати и въобще народни водачи. Да не говорим, че най-инициативните и предприемчивите отдавна емигрираха. България е на доизживяване.
Който знае КАК да каже.
цитирай
11. анонимен - Извинявам се, че не е по темата, но ...
26.05.2012 19:24
Извинявам се, че не е по темата, но все пак през 681 година не се създава никаква държава. Тя е съществувала и просто малко се е разширила южно от Дунав. Достатъчно е да се види коя да е карта за онова време. Дори и в т.н. "Именник на българските ханове" е посочена датата - 165 година след Христа.
Още веднъж моля за извинение.
цитирай
12. apostapostoloff - Една жена в трамвая ми каза, че
26.05.2012 19:32
за Николай Николов са дали само 14 долара и 75 цена! Позор!
цитирай
13. анонимен - моето мнение е че апостола на про...
26.05.2012 19:56
моето мнение е че апостола на простотата - апостолоф е един напикаващ се старец затова е все намусен с кафяви петна по гащите си и миришещ на фекал, това е блогера апостолоф жена или баба нема да го погледне ни в трамвая ни в песионерския клуб
цитирай
14. lidislidis - Доста анонимни, бе!?
26.05.2012 20:03
С анинимност държава не се оправя!:)
Поздрави за постинга!
цитирай
15. raders - БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ЗАЕДНО С ...
26.05.2012 20:09

БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ЗАЕДНО С НАСЕЛЕНИЕТО! – ФАКТ!????????????????....

Ама що за щуротия е това, бе джанъм?! Лудница ли е, санаториум за бавноразвиващи ли?.. Хайде територията както и да е, но кой ще си даде парите за такива изперкали индивиди?
цитирай
16. balgarski7vinarki - i te sa obre4eni, i go znajat
26.05.2012 20:14
Idvat novite tehnologii.
Spored men, sled katastrofata s geno-fonda na Bg edva li na pove4e ot 15 % ot bqdeshtite obitateli na tazi teritoria shte se "razreshi" estestveno razvitie.Teoriata si e moja, ne pretendiram za nau4nost, samo intuitivna dogadka.
I mejdu tezi predvideni "estestveni" ne sa ot segashnite vlast-postaveni, da, ne vlastimashti, a vlastopostaveni...
цитирай
17. анонимен - Всеки си има или няма мнение, но с...
26.05.2012 22:28
Всеки си има или няма мнение, но свинарките и бай радерс най добре да духат свирки
цитирай
18. анонимен - niki,vij tova i go publikuvai
27.05.2012 02:31
http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/308-2011-03-28-10-06-54.html
цитирай
19. apostapostoloff - Ало, анонимнио!
27.05.2012 06:25
Анонимните отрепки не могат да обидят никого! Ама ти не си анонимен, ти си Николай Николов- велик български публицист! Николай Николов си е ебал майката, еееей!

И въпреки това- за Николай Николов американските империалисти са платили само 14 долара и 75 цена! Защото смятали, че той е един непотребен комунистически боклук!
цитирай
20. podvodni - Обаче, от тук на татък играта става ...
27.05.2012 09:23
Обаче, от тук на татък играта става все по-интересна. И опасна.
цитирай
21. diadokolio - Интересно, а кои предлагате?
27.05.2012 09:25
Добър да е денят Ви,
Може и да е вярно, но къде са стъпките , за да действаме!
Бях на двора, изринах на животните, нахраних ги, поразходих се из градината, а то ръми ли ръми.
Сега съм на топло, чета и се уча от прочетените текстове.
Няма да изчезнем!!!
Всички ще изгладнеят и ще ни помолят, да се занимаваме със земята си.
Вината е наша, че безработните са в градовете и не искат да дойдат в свободните къщи, да се запретнат и вложат семената в земята.
Да, кално, прашно и трудно е, но вкусът и ароматът са истински.
Няма портал и часовник, Слънцето е единствения началник.
Предлагате да ги изметем, добре, но аз знам друго, не отсичам старото дърво, докато не се уверя, че се е хванала младата фиданка.
Махам старата коза, когато съм сигурен, че е заплодена двегодишната и дъщеря.
Защо съм доволен ли?
Защото пред портата ми са с различни убеждения и вяра, но ще се върнат, ако продуктите ми са вкусни и полезни.
Правите анализ, добре, интересно, но задачата се нуждае от решение, съседите се ядосват, че подминават портите им, но не продължават с производството в годините, а се лутат според вчерашното търсене.
Нужна е работа и прецизност във всяка операция, в градината, а слухът е най- добрата реклама, която ги довежда до мен.
Всеки да открие силната си страна, да се усъвършенства ежегодно и така ще сме печеливши.
Каквито и да са думите, всеки е зависим от масата за хранене.
Обяснете ми, какво точно ще направите, тогава ще Ви подкрепя!
Отивам в разсадника, защото трябва да работя, а четенето довечера.
Приятен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
22. kostas - Подкрепям diadokolio , и не хабете енергия да се доказвате по-между си!
27.05.2012 10:24
Работете по собственото си усъвършенстване и щом във вас е идеята за националност и родолюбие ,всеки да работи за нея! Капка по капка ВИР СТАВА!!!

НАСОЧЕТЕ МИСЪЛТА И ДЕЙСТВИЯТА СИ СРЕЩУ РУШИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА!!!
цитирай
23. анонимен - Да така е
27.05.2012 11:45
Самата Истина е това което си написал
цитирай
24. shtaparov - Постни са,гиди тяхната верица!
28.05.2012 00:11
Тези,които не смятат Българина за човек,са свине! Домашни а не диви свине,които са отраснали в комуноидни кочини. Стават обаче за ядене от мюсюлмани,най-вече заради постните си мозъци!
цитирай
25. анонимен - подкрепям дядо кольо оня ст...
28.05.2012 20:42
подкрепям дядо кольо

оня старец Апостол Прости е маниак, вика че съм Николай, не си гледа осрания крачол а се дуе. Той е най големия номенклатурец, лизал на шефа в бекапе редакцията а сега е важен напикан старецануса му се разхабил от кебапчета и старост та затова смърди.
Апостол се нааква неумишлено, но го мързи да си подмие свинктера олабен.
цитирай
26. aliya - Съгласна съм че България е прода...
25.10.2012 13:31
Съгласна съм че България е продадена заедно с населението на чужди монополи и техните политици!
И това е ставало и продължава да става с нашето съгласие. Защото нито една политическа върхушка или обществено-политическа-финансова система не може да съществува, ако ние не я подкрепяме, не наливаме нашите пари, данъци, осигуровки, глоби, покупки на монополни стоки и услуги, в тази система.
В момента, в който оттеглим подкрепата си за тази система, тя рухва на секундата:)
Всеки сам трябва да поеме собствената си отговорност и да реши дали да робува на една геноцидна фашистка античовешка антибългарска система!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820346
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031