Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2020 11:18 - ''Четиринадесетата фракция'' от Крис Томас
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2021 20:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Крис, в книгата си Project Human Exinction, обясняваш как Четиринадесетата фракция получава достъп до Земята и „заразява” около 33 000 Души, които са били на път към Земята, за да имат физически живот. И че някои от енергийните модели на 14-тата фракция са били прихванати от някои от тези Души, което им е дало способността или желанието да премахнат свободата на избор от другите. Например, една заразена Душа е инкарнирана като Александър Велики, друга като Джордж Буш-старши. Друг пример за заразяване с драко-рептилска енергия е кралицата-майка Елизабет Боуз-Лайън и също някои от папите.

Казваш следното: „Отне известно време, за да бъде изгонена Четиринадесетата фракция от Земята. Това приключи през 2003 г., при което 33 000 Души, избрали да се задържат на тези честоти, вече не можеха да използват тази енергия по този начин”.

Въпрос: Въпреки че не сте го казали в книгата си, правилно ли е да се приеме, че събитието от 11 септември (както и събитието 7/7, война срещу терора) е било пряк резултат от влиянието на енергиите повлияли на Четиринадесетата фракция върху тези 33 000 Души, пътуващи към Земята? И тъй като 14-та фракция е изчезнала, вероятно няма да видим още едно ужасяващо събитие като това да се разиграе в близкото ни бъдеще, докато продължаваме към завършване на процеса на реинтеграция на цялата Душа?

Крис Томас: 9/11 беше класическа „Хегелска диалектика“ - акт, умишлено предприет, за да предизвика страх и паника, водещи до въвеждането на законодателство, което никой не би искал, допреди „нападението“ да се състои. Настоящото състояние на страх замести „Студената война”. Сега, когато Русия и комунизмът вече не се възприемат като заплаха, Кабал/илюминати/ЕЛита има нужда от нов враг, за да накара хората да се страхуват. Така че „Международният тероризъм" беше измислен с главното плашило Бин Ладен и неговата Ал Кайда.

Ал Кайда е създадена през 1948 г., когато британците осъзнават, че новосъздадената държава Израел има планове за разширяване към Ливан. Британците вербуват група уахабитски мюсюлмани и създават Ал Кайда, за да тормозят Израел. Когато Израел отиде на война с Египет, което доведе до Суецката война (Синайската война), Израел отстъпи и Ал Кайда беше временно замразена.

Когато Русия нахлу в Афганистан през 1987 г., ЦРУ търсеше начин да тормози руснаците, но без да бъде очевидно, че САЩ са замесени и така британците предадоха контрола над Ал Кайда на ЦРУ и ЦРУ са в контрола оттогава. Всички зверства, приписани на Ал Кайда, са извършени от ЦРУ, включително 9/11.

Осама бин Ладен беше син на саудитски милиардер, който управлява няколко огромни транснационални организации. Белият дом потвърди преди няколко години, че Джордж Буш-старши работи за компания на семейство бин Ладен, откакто се е оттеглил от поста си. Белият дом също така потвърди, че половината от всички пенсионирани сенатори работят и за семейство бин Ладен.

Осама беше превозен от Афганистан до Саудитска Арабия за лечение на бъбреците си с нает от ЦРУ самолет (a CIA chartered jet), където той се лекуваше в Американска болница и после беше върнат обратно в Афганистан със същия самолет на ЦРУ (отразено е в парижкия вестник Le Figaro). Осама почина в семейния си дом в Саудитска Арабия през 2003 г. от бъбречна недостатъчност.

Гледах вечерните новини на BBC през октомври 2005 г., където имаше изявление на живо от MI6. В изявлението се каза (отчасти): „Тайната разузнавателна служба (MI6) може да потвърди, че измамна група в рамките на MI6 е планирала, вербувала и извършила бомбардировките в Лондон“.

Няма терористична заплаха, просто политиците създават страх, за да контролират хората. Подозрението ми е, че предстои да видим повече от тези видове събития, особено в САЩ и Великобритания през следващите месеци, тъй като Кабал се опитва да накара хората да предизвикат безредици, за да може да се наложи военно положение (Маршал Лоу). Това няма нищо общо с остатъчните енергии на 14-та фракция.

Източник: : https://ronaldwederfoort.wordpress.com/…/48-qa-with-chris…/

 

image

 










Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 443126
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031