Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2021 14:45 - CDC Отменя Разрешението За Спешна Употреба За RT-PCR За Тестване На COVID-19
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  CDC Отменя Разрешението За Спешна Употреба За RT-PCR За Тестване На COVID-19 imageHAF25 Юли 2021 Г.

CDC обяви, че ще отмени разрешението за спешна употреба, дадено на RT-PCR за тестване на COVID-19.

image

На 21 юли 2021 г. CDC изпрати Лабораторен сигнал за отмяна на EUA за RT-PCR тестове за откриване на SARS-COV-2.

„След 31 декември 2021 г. CDC ще оттегли искането до Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) за разрешение за спешна употреба (EUA) на CDC 2019-Новия коронавирус (2019-nCoV) в реално време RT-PCR диагностичен панел, анализът, въведен за първи път през февруари 2020 г., само за откриване на SARS-CoV-2. CDC предоставя това предварително уведомление на клиничните лаборатории, за да имат достатъчно време, за да изберат и внедрят една от многото разрешени от FDA алтернативи.

 

CDC също препоръча клинични лаборатории и изпитателни центрове, използващи RT-PCR, за преминаване към друг тест за COVID-19, разрешен от FDA .

 

„В подготовка за тази промяна CDC препоръчва клинични лаборатории и изпитвателни центрове, които са използвали CDC 2019-nCoV RT-PCR анализ, изберете и започнете прехода си към друг разрешен от FDA тест за COVID-19. CDC насърчава лабораториите да обмислят приемането на мултиплексиран метод, който може да улесни откриването и диференцирането на SARS-CoV-2 и грипните вируси. "

Многобройни съдилища по света определят използването на RT-PCR за откриване на SARS-COV-2 като ненадеждно и направо измамно.

А португалски апелативен съд е постановил, че PCR тестове са ненадеждни  и че е незаконно да се поставят под карантина хора само въз основа на тест PCR.

Съдът заяви, че надеждността на теста зависи от броя на използваните цикли и наличния вирусен товар. Позовавайки се на Jaafar et al. 2020 г. съдът заключава, че:

„Ако някой бъде тестван чрез PCR като положителен, когато се използва праг от 35 цикъла или по -висок (както е правило в повечето лаборатории в Европа и САЩ), вероятността това лице да е заразено е по -малко от 3%и вероятността че този резултат е фалшиво положителен е 97%. "

По същия начин австрийският съд постанови, че PCR тестовете не са подходящи за диагностика на COVID-19 и че блокирането няма правно или научно основание.

 

Съдът посочи, че „PCR тестът не е подходящ за диагностика и следователно сам по себе си не казва нищо за болестта или инфекцията на човек“.

"Въпреки това, министърът на здравеопазването използва напълно различна, много по-широка дефиниция на случая за диагностика на Covid-19, която не може да се използва за оправдаване на забраната за среща."

Тогава депутат от австрийски парламент разкри дефектите на правителствените тестове за COVID-19, като демонстрира в парламента как чаша  Coca-Cola е положителна за COVID-19 .

Дори самата Световна здравна организация (СЗО) направи обратен завой и промени своите критерии за PCR тест, като предупреди експертите да не разчитат единствено на резултатите от PCR тест за откриване на коронавирус.

Както GreatGameIndia съобщи по -рано, стандартните тестове за коронавирус показват ежедневно огромен брой положителни случаи. Тези тестове се извършват въз основа на  дефектни протоколи на СЗО,  които са проектирани да включват и фалшиво положителни случаи.

Този факт за  фалшиво положителни резултати от PCR тестове за  първи път бе отбелязан публично от д -р Беда М. Щадлер, швейцарски биолог, почетен професор и бивш директор на Института по имунология към университета в Берн.

Така че, ако направим PCR корона тест на имунен човек, не се открива вирус, а малка разбита част от вирусния геном. Тестът се връща положителен, стига да са останали мънички натрошени части от вируса.

Правилно: Дори ако инфекциозните вируси са отдавна мъртви, корона тестът може да се окаже положителен, тъй като PCR методът умножава дори малка част от вирусния генетичен материал достатъчно [да бъде открит].

По -рано протоколът за тестване на  СЗО дори беше поставен под въпрос от националния здравен орган на Финландия . СЗО призова страните да тестват  възможно най  -много пациенти за коронавирус.

Финландия изчерпа капацитета си за тестване и започна да ограничава тестовете за коронавирус само до най -уязвимите групи и здравния персонал. Националният здравен орган на Финландия заяви, че тестването на хора с леки симптоми би било загуба на ресурси за здравеопазване.

В изумително разкритие, ръководителят на здравната сигурност на Финландия, Мика Салминен отхвърли препоръките на СЗО, като заяви, че  СЗО не разбира пандемиите  и че техният протокол за тестване на коронавирус е нелогичен и не работи .

Източник: GreatGameIndia.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39933385
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930