Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2016 18:38 - ВТОРА ЧАСТ: КОЙ ДУНДУРКА ДЖИХАДИСТИ/ Българска антиемигрантска войска
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 4874 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 12.01.2016 15:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    видео     Сара Вагенкнехт

 КОИ КАК СЕ СПРАВЯ С МИГРАНТИТЕ
. Меркел разреши джихадистите да се натикат под полата на Европа/
ТОВА Е НЕОБМИСЛЕНА  , ГРУБА ГРЕШКА И НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ЕК.

Всеки ден нови чалъми на "борците"  с ИД

Така наречената „война срещу терора“ се е превърнала в сблъсък в рамките на отделни цивилизации, в който всяка страна се преструва, че воюва с „Ислямска държава“, за да удари истинския си враг 

Най сполучливо казано: коалиция от орел рак и щука  се бори с ИД

ГЕРМАНИЯ ДНЕС:

 

•  Меркел се скри
•  Шефа на полицията в Льолн "пенсионаиран" предсрочно
•  Кметицата на Кьолн неадекватна
•  Немците се надигат на революция
•  Германия: Над 10 хиляди се записаха във Фолкщурма срещу терора на мигрантите
•  Напрежението в Кьолн ескалира, протестиращи крещят: Арестувайте Меркел! Тя е заплаха за сигурността ни!

image
Европейските "ценности се сринаха пред чуждите варвари, получили право да вандалстват , както и в собствените си страни не могат. Или могат- там е практика да се нападат и която група победи реже глави на мъжете, насилва жените, които за тях не са нищо по вече от черна опаковка за сексуална консумация.
След масовите нападения и сексуални посегателства над жени, случили се в новогодишната нощ в Кьолн и други европейски градове, жители на Дюселдорф започват да се организират в народни дружини.

Местни жители са създали група в социалната мрежа Фейсбук с название„Дюселдорф внимава!“, към която само за няколко дни са се присъединили хиляди.

Както се посочва в описанието на групата, основната идея е да се организира съвместно патрулиране в града в почивните дни и по време на различни мероприятия, по време на които могат да се случат отново подобни инциденти. Целта е да направим „нашия град безопасен за нашите жените и за семействата ни“. Подчертава се също, че страницата и групата не се занимават с политика по никакъв начин.

Полицията и официалните власти в Дюселдорф никак не са доволни от такова развитие на ситуацията

До днес над 10 000 души са заявили готовност да участват, а в неделя предстои и първото събиране, за да се установи структурата и организацията.
Информация за посегателства на мигранти започна да се появява и от други страни в Европа.Нескрито злорадство откриваме в коментара на читател на швейцарския "Нойе Цюрхер Цайтунг": "Така им се пада на германците с тяхната култура на отворените врати. Сега да си сърбат попарата, която сами си надробиха".

Швеция връща задължителната военна служба и одобрява цивилни граждански структури

от Memoria de futuro в Актуално от Мемория · 11/01/2016 · 16:28

 

image

Външният министър на Швеция Маргарет Валстрьом одобри идеята за връщането на задължителната военна служба, както и създаването на алтернативни граждански структури в страната, съобщи германската медия Deutsche Welle.  В неделя в Стокхолм се проведе конференция по сигурността във връзка с бежанската криза в Европа и конкретно в Швеция. Валстрьом официално изказа своята подкрепа за „нов, независещ от половата принадлежност вариант на задължителна служба с военен и цивилен компонент“. 

Припомняме, че през изминалата 2015 г. Швеция прие на своя територия 160 хил. бежанци. Техният дял спрямо10-милионното население в страната е сред най-високите в Европа. Шведските власти са изправени пред невъзможност да се справят с миграционния натиск върху страната./ Memoria de futuro

 
ТУРЦИЯ : Хакан Фидан, шеф на турската служба за национална сигурност и пръв съюзник на турския президент, осъди руската военна намеса в Сирия, обвинявайки Москва в опити да „задушат“ ислямистката революция в страната. „"Ислямска държава" е реалност и трябва да приемем, че не можем да изкореним едно добре организирано и популярно учреждение, каквото тя е. Затова призовавам западните си колеги да  попречат на плановете на Владимир Путин да смаже сирийските ислямистки бойци“, каза Фидан пред Anadolu News Agency.

Фидан добави още, че за да бъде пресечен огромният брой чуждестранни джихадисти, които се стичат към Сирия, трябва „Ислямска държава“ да създаде консултсво или поне политическа централа в Истанбул. Той подчерта, че Турция е твърдо решена да осигури медицинска грижа на всички ранени. Напоследък, терористите от „Ислямска държава“ навлизат на турска територия и биват приемани във военни лечебни заведения.             

ТРЯБВА ДА СИ ПРИПОМНИМ:

Коалиция на САЩ  срещу ИД  Великобритания, Белгия и Дания се присъединиха към международната коалиция срещу ИД  Водената от САЩ международна коалиция включва около 60 Списък на 35  страните в коалицията,  СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА  начело със Саудитска Арабия: Бахрейн, Бангладеш, Бенин, Чад, Коморски острови, Кот д’Ивоар, Джибути, Египет, Габон, Гвинея, Йордания, Кувейт, Либия, Ливан, Малайзия, Малдиви, Мали, Мароко, Мавритания, Нигер, Нигерия, Пакистан, Палестина, Катар, Сенегал, Сиера Леоне, Сомалия, Судан, Того, Тунис, Турция, Обединените арабски емирства (ОАЕ) и Йемен.  34

 „Ислямска държава“ - се нарича  чудовището, което доказа „прогнозата на американците‘, че следва сблъсък на религиите. Ислямът ще изтребва християни, протестанти и сектанти ще обявяват правослявни за врагове,  а всъщност се реализира добре обмислен световен заговор, в основата на който стои Спорно Газово Находище /СГН/ То може да осигури газта за следващите 150 години Целта е не просто печалбата от газа. Целта е нещо, като три в едно:1. обезлюдяване обекта с избиване, изселване с измама - 2. пращането на арабите в… Европа решава две задачи:. улеснява контрола над СГН; възможност за внедряване в Европа бойци, които по зададен сигнал могат да започнат да действат- да шантажират западните правителства.
На територията на Европа са създадени терористични клетки, които хора неправилно възприемат като ислямисти в името на Аллах готови на всичко. Погрешна представа. Всъщност тези клетки са образувани от обучени за мисията военни - от Запада- маскирани с бради. Те не вярват в Бог, нито в Аллах, нито в Христос. Те просто изпълняват конкретни неща за пари. масовката която върви с тях „мюсюлмани“- дава представата за религия. Ислямът е прикритие метод за всяване на страх. Коя е тази религия, която печели, при положение, че се карат християни с мюсюлмани? И какво печели?! Ами- територията на сегашната ИД да се нарече . ВЕЛИК ИЗРАЕЛ,- това е третото , а „Ислямска държава“ -да  тръгне в посока  завземане територии,  където имало християни, а целта са богатите  земи да имат други господари, ИД е инструмента за нео- колонизиране…  става дума за нови империи   ЗА ПРЕКРОЯВАНЕ КАРТАТА НА СВЕТА, КОЛОНИЗИРАНЕ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ОТ ЕДНА РЕЛИГИЯ- НЕ Е ИСЛЯМА!! Да добре задействан е обмислен световен заговор, в основата на който стои и  Спорно Газово Находище /СГН/ То може да осигури газта за следващите 150 години. Войната, която се води има завоюване  това огромно богатство.От Сирия. Затова се организира изчезване на населението.  Изселването решава две задачи. От една страна развързва ръцете на западните държави да контролират чрез подставени лица СГН . А на второ място им дава възможност да внедрят в Европа бойци, които по зададен сигнал могат да започнат да действат. Тоест тяхната задача е  и да шантажират Европа. На територията на Европа били създадени  12,000 терористични клетки- групи от по 5-10 човека, които хората неправилно възприемат като ислямисти и че те в името на Аллах едва ли не са готови на всичко.

В  Сирия:зад завесата на манипулациите   на  медиите: битката за газопроводи  ни се представя като борба с жесток диктатор- Башар Асад ;...бунтовниците”, финанси­рани, инструктирани, въоръ­жавани от САЩ, Саудитска Арабия, Турция и Израел, завзеха първо петролните по­лета, там отидоха да нала­гат „свобода и демокрация”, където е петролоът. Много интересни борци за демокрация и за сво­бода са тези от „Освободител­ната армия на Сирия”.

Медиите ни информират как периодично през тези 4 години САЩ нанасят въздушни удари на Ислямска държава-  територията  завзета от терористите / ИД / и медиите нито за миг не ни информират за истинските цели и борби. САЩ „нанасяйки  удари…  казваха, че ще им трябват десетина години, докато победят… но не са казали,  че това ще  е  победа над Ислямска държава? Кой, кой  е казал, че САЩ воюват срещу джихадистите за победа?? Само 2015- 1 милион мигранти в Европа...

 „Арабската пролет“, която с такъв ентусиазъм провокираха и подстрекаваха американците, засе
гна само тези страни, където присъстваше умереният, мекият ислям. Тунис, Египет, Либия, Сирия и Ирак (още преди „пролетта“). Страните, където присъства радикален ислям, такива като Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, не само
че не допуснаха никакви вълнения, но до
ри още се натегнаха, като  верен съюзник на САЩ
, Великобритания и Израел.

ЕВРОПА: ударите в слабата точка-  младежта
на Европа .

Когато през ноември  джихадисти нападнаха Париж, оказа се, че те са европеиски деца. Оказа се, че в ИД има руснаци, европейци, азиатци, африканци и се обърках: ИД получава средства, оръжие и бойци. Според казаното на срещата в Анталия- на страните от Г-20: четиридесет държави подпомагат ИД. Най ми беше трудно да разбера, че България снабдява с оръжие ИД, че съпровожда бойци към ИД, че у нас се веят знамена на ИД

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ- ДА МОБИЛИЗИРА И ОБУЧИ МЛАДИТЕ И БЕЗРАБОТНИ ВЪВ  АНТИЕМИГРАНТСКА ВОЙСКА ВЪВ ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО-  защита от МИГРАНТИ. Празни са училища, казарми- Европа да даде средства. Ще дават 1000 лева за мигрант?? Не, за войник и постепенно да се разгръща бизнес- размърдайте се управници. Няколко министри трябва да бъдат сменени незабавно... друшки на Меркел... 

Бяха заделени милиарди за откриване работни места за младежите, за които статистиката определи 60% безрабитица. Външна граница сме на ЕС и сега е момента- да се върне военната служба, като се започне охрана на границата, на градовете, поставяне мигрантите в парализа на всякакви действия на безпокоене на гражданите на България. В тези служби да се включют български турци, роми и да се извършва и ежедневно обучение на арабски езици. Целта- националната сугурност и спокойствие- през България няма да минават мигранти- непокорните- връщане обратно. Който в срок до 6 м не знае български и не стане християнин няма да остане тук. 

 










Гласувай:
11



1. kvg55 - Госпожата Меркел също дундурка ...
11.01.2016 19:00
Госпожата Меркел също дундурка джихадисти.
Вече писах, че спасението на Западна Европа е в социална революция, при която нашествениците, ако не вземат страна и се приспособят към новите условия, ще трябва да се върнат там, откъдето са дошли.
цитирай
2. germantiger - ...
12.01.2016 00:24
РУСНАЦИТЕ И АМЕРИАКНЦИТЕ - това са създателите на маса исламджихад халал организации по света и то десетилетия преди баба Меркле въобще да е политик. Разбира се, за русофил това проглеждане до корените е невъзможно.
цитирай
3. germantiger - ...
12.01.2016 00:26
"Нойе Цюрхер Цайтунг": "Така им се пада на германците с тяхната култура на отворените врати. Сега да си сърбат попарата, която сами си надробиха".

Там е работата, че не германците са си я дробили а техните победители във ВСВ - тези които убиха Гермнаия - руснаци, америакнци, вкл. швайцерските банки и тези които говорят иврит - те са особено вървежни в Швейцария.
цитирай
4. zaw12929 - Европейските "ценности се сринаха пред чуждите варвари, получили право да вандалстват
12.01.2016 04:28
germantiger написа:
РУСНАЦИТЕ И АМЕРИАКНЦИТЕ - това са създателите на маса исламджихад халал организации по света и то десетилетия преди баба Меркле въобще да е политик. Разбира се, за русофил това проглеждане до корените е невъзможно.


Европейските "ценности и на Меркел се сринаха пред чуждите варвари, получили право да вандалстват-, ...и тук сте прав че отдавна се месеха в живота на азиатци, африканци... и сега бумерангът се върна. Тук няма място за русофили...германските отряди срещу мигранти не са русофили
Измъчват ме съмнения за организаторите на терора...кой го направи...
цитирай
5. staler - какви съмнения могат да те мъчат. ...
12.01.2016 18:42
какви съмнения могат да те мъчат . всичко е ясно като бял ден.какво казва другарката меркел?--населението на европа застарява и за да върви икономиката ни трябва свежа кръв.....тоест преведено на прост български---икономиката/келепира на бизнеса/ е по важна от интересите на населението.....защото това 'застаряващо население е работило цял живот и когато доиде време да си яде на спокоиствие заработеното се оказва че държавата го е просрала докато плаща загубите/печалбите/ на разни интернационални банкери,гешефтари,спекуланти,корпоративни играчи и прочие ......плащала е лихвите на частните издатели на пари и т.н....или финално-- сбъднала се е вековната чифутска мечта---комунизъма за другарите ротшиилд,вартбург,шифт и пр е победил.
цитирай
6. zaw12929 - какви съмнения могат да те мъчат. ...
16.01.2016 01:06
[quote=staler]какви съмнения могат да те мъчат . всичко е ясно като бял ден.какво казва другарката меркел?--населението на европа застарява и за да върви икономиката ни трябва свежа кръв.....тоест преведено на прост български---икономиката/келепира на бизнеса/ е по важна от интересите на населението.....защото това 'застаряващо население е работило цял живот и когато доиде време да си яде на спокоиствие заработеното се оказва че държавата го е просрала докато плаща загубите/печалбите/ на разни интернационални банкери,гешефтари,спекуланти,корпоративни играчи и прочие ......плащала е лихвите на частните издатели на пари и т.н....или финално-- сбъднала се е вековната чифутска мечта---комунизъма за другарите ротшиилд,вартбург,шифт и пр е победил.[/quote

СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ НИ ЧАКАТ ДОБРИ ДНИ С ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И ТЕЗИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЕС
УСПЕШЕН ДЕН!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14207977
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031