Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2020 18:58 - СУХИ МЕЗЕТА (2)
Автор: bobishw Категория: Рецепти   
Прочетен: 487 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пастърма от свински врат Врат около 2кг. Сол-2кг. Оцет-1бр (6%) Черен и червен пипер, кимион (подправките по ваше усмотрение) Покриваме месото със сол от всички страни и оставяме за 72 часа в хладилника След това измиваме добре на чешмата и го поставяме в дълбок съд и заливаме с оцета да го покрие. Така месото престоява около 8минути,като го обръщаме от време на време. Подсушаване и поръсваме с подправките така приготвеното месо може да завиете в оризова хартия и да го приберете в хладилника за 30дни през летните месеци,а сега направо го закачете на терасата.image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bobishw
Категория: Рецепти
Прочетен: 154365
Постинги: 105
Коментари: 12
Гласове: 63
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031