Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2021 23:09 - ДОЛЕ БАЙДЪН, ГОРЕ ТРЪМП !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПОШЕЛ К ИСПАНИИ ШОПЕНИСТОМ, ВЕРНУЛСЯ – ТРАМПИСТОМ?  ЭСТ ТАКОЙ ЧЕЛОВЕК!

 

   Преди години един наш пианист, известен с изпълнението си на цялото творчество на Шопен замина на работа в Испания. В името на истинната той се връщаше, като и тук развиваше музикална дейност. Няма да осветлявам името му.

   Този човек премина през няколко етапа на промени, като последната е смяната на кумира му в музиката – този на Шопен, с президента на Америка, Тръмп. Към тази промяна той премина постЕпенно, видно от ФБ му. В началото стана путинист, след това радевист, после антигербер, но любовта му към Тръмп е на най-голямата висота от всичките личности, които цитирах, включително и тази към Шопен. Споделям развитието му в интелектуален аспект, защото и аз обичам безрубежно Тръмп, но още по-безрубежно любя подобните на Тръмп наши, български интелектники – Радев, Манолова, Трифонов. Признавам превъзходството на Тръмп над нашите интелектники, но аз съм патриот и държа на българското.

   В един от последните ФБ-изяви на този наш пианист виждам снимка, поместена във ФБ му, на която маршируват фашисти. С тях той приравнява охраната на Капитолия във Вашингтон, където новият призидент ще поизнесе клетвата си при всъпването в длъжността. Тази клетва ще е лъжовна, защото той открадна изборите от Тръмп. Народът на САЩ иска Тръмп, защото знае истината за мащабната измама, в която влизат избирателите, преброителите, съдиите, които трябваше да присъдят победа на Тръмп, но го не сториха. Недоволен от тази гигантска измама, народът на Америка се вдигна на Велико народно въстание и навлезе в Капитолия за да въздаде справедливост. Пред Капитолия беха издигннати три бесилки – за вицепрезидента Майк Пенис, за председателя на демократите в Сената и за 83 годишната Нанси Пелоси. До бесилките имаше и ковчези. Този номер го приложиха и нашите великонародовъстаници, но не успяха да повесят никто и приготвените ковчези и тук останаха празни. Върху тях обаче поставиха тикви. Виждам нещо общо в двата сценария, като да са писани на едно и също място...

    Нашето Великото народно въстанние трябваше да успее, това го каза и президентът ни в Католическата църква вчера. Не на 4. 04, каза той, смяната на правителството ни трябвало да стане, през септември /б. м. по време на първото ни Велико народно въстание/, но оно не подало оставка. Затова и проблемите сега с починалите и болни от коронавируса и още 100 други /батаци?/ остават нерешени. Ако за министър-председател бе назначен генерал Атанасов, министър на културата – Манолова и министър на финансите – Цветан Василев, един болен от вируса нямаше да има в България.

    По време на американското Велико народно въстание – и аз и пианистът мислим еднакво - трябваше да бъде възстановен и Тръмп. Тежко въоръжени гвардейци преминавайки през 5 трупа смазаха тяхното Велико народно въстание.

   Първият ми музикален клип е във връзка с тази американска трагедия. Вторият ми клип е музика към снимката на пианиста с маршируващите фашисти.

   Като музикант, надявам се да разбере посланията в музиката.

 

   Доле Байдън, горе Тръмп! 

   Доле Гешев, горе машинното гласуване!









Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180709
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031